Sok-sok hívő videó, illetve csatorna van Youtube-on, de ateista tartalmak?
Figyelt kérdés
Köszi mindenkinek!
All gods are dying csatornát ismerem.
Hívők kíméljenek, ha tehetik. Tudom, hogy nehéz meg minden.. Köszönöm!
Írjatok privátban is nyugodtan, ha tudtok ilyen oldalt, videótartalmat, vagy csak beszélgetni. :)
2022. ápr. 16. 17:08
1/13 Mojjo válasza:
Friendl atheist és darkmatter2525 így fejből, de van a youtubenak saját keresője, sokat segíthet ;)
3/13 anonim válasza:
Hát attól függ milyen nyelven. Angolul elég sok van pl Geneticly Modified Sceptic, Rationality Rules, Darkmatter2525. Magyarul tényleg elég foghíjas a felhozatal, de én tudom ajánlani GiantGreenSparklingDuck-ot.
4/13 anonim válasza:
Egy ateistanak nem kell hosszu perceken keresztul gyozkodnie senkit, hogy az amugy soha senki altal nem latott dolgok (Isten, Jezus, stb. stb.) tenyleg nem leteznek. Mire inditson csatornat akkor: 'nezd, karomkodtam es Isten megse sujtott le ram tuzes mennykovel, ugyehogyugye?'
5/13 anonim válasza:
Akinek annyira fontos isten nem-léte, hogy YouTube csatornát indít a témában... az egy látens hívő. :D
6/13 anonim válasza:
De hisz rengeteg ateista youtube csatorna van, hát hogyan keresgéltél te? 🤣
Apostate Prophet
Genetically Modified Skeptic
CosmicSkeptic
Telltale
Friendly Exmuslim
DarkMatter 2525
…és még sorolhatnám.
7/13 anonim válasza:
Az ateizmushoz nem kell annyi győzködés, az egy normális világnézet, megáll a saját lábán is.
Akik igazán harcos ateisták, és sokat írnak, azok valami mást is kompenzálnak - még akkor is, ha amúgy igazuk van.
9/13 Mojjo válasza:
@8: Igen. Egész pontosan agnosztikus ateista. Másnak gondoltál? :)
10/13 anonim válasza:
Vannak magyar ateista blogok. A tartalom ugyanaz, mintha YouTube csatorna lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!