Sok-sok hívő videó, illetve csatorna van Youtube-on, de ateista tartalmak?
Figyelt kérdés
Köszi mindenkinek!
All gods are dying csatornát ismerem.
Hívők kíméljenek, ha tehetik. Tudom, hogy nehéz meg minden.. Köszönöm!
Írjatok privátban is nyugodtan, ha tudtok ilyen oldalt, videótartalmat, vagy csak beszélgetni. :)
2022. ápr. 16. 17:08
11/13 anonim válasza:
Én főleg vitákat szeretek hallgatni. Matt Dillahunty, Sam Harris, Dan Barker, Cristopher Hitchens, TJump, Lawrence Krauss... Ha röhögni akarsz: Darth Dawkins, "Dr" Kent Hovind, JRobin. TomRabbitnak is van egy csatornája a Youtube-on, már ha szereted a stílusát.
12/13 anonim válasza:
Úgy gondolom, minden csatorna egyúttal ateista is, amelyben nincs vallásos tartalom.
Az ateizmus valójában nem vallásellenesség, hanem vallásnélküliség és ezzel minden olyan műsor megfelel a kritériumnak, amelyben nincs istenes rész.
13/13 anonim válasza:
Nekem a CosmicSceptic a kedvencem, de Sam Harrist illetve Bret Weinstein-t is szoktam olykor hallgatni. Rafe Kelley is jó. Bár utóbbiak nem ateizmusról készítenek tartalmat, csak ők maguk ateisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!