Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi videóban kifejtett valláskritikáról?

2020. dec. 20. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem néztem, csak hallgattam, mert a kihízott póló és a vicces rövid gatya elvette volna a figyelmemet a szövegről. De az érvelésére, s úgy az egész előadására a legbarátibb szó ami eszembe jutott és ő is használta, hogy gagyi. Pont. Rendkívül gagyi.

Sajnos ott tartunk, hogy manapság minden futóbolond, akinek szereplési vágya van (még ha se tudása, se tehetsége hozzá), csinál magának egy youtube csatornát és ott éli ki ezt.

2020. dec. 20. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Ki ez a boxergatyás elmeháborodott?😂

Nagyon gáz a faszi...

2020. dec. 20. 23:00
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Ez paródiának elmenne. De valláskritikának komolytalan.
2020. dec. 20. 23:32
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

"És ez még csak a három legfőbb pont volt, ahol véleményem szerint a legfőbb, ahol beleköthetek a vallásba. Még tudnék találni, ha jobban beleásnám magam, de inkább nem, fontosabb dolgaim vannak nekem."

Na itt volt ez a pont, amikor nem bírtam tovább, hogy el ne röhögjem magamat :D

Szegény tini fiú, csak szeretné megváltani a világot és fogalma sincs a vallásról (bár szerintem Marx-ról sem).

Majd biztos talál magának egy tini lányt, aki leköti. Vagy legalább megdobálja a bugyijával.

2020. dec. 21. 00:33
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Pont olyan mint a más harcos vulgár materialista hatcos ateista youtuberek videói. Nemhogy a vallást nem érti amit kritizál és azt kritizálja amiről szerinte szól, de még arról sincs nagyon fogalma amire hivatkozik.
2020. dec. 21. 01:17
 6/14 anonim ***** válasza:
harcos*
2020. dec. 21. 01:17
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

"Majd biztos talál magának egy tini lányt, aki leköti. Vagy legalább megdobálja a bugyijával"

Nem. A tini lányok nem állnak szóba ilyen lúzerekkel.

A videón lévő pasi (nem bírtam végignézni) egy igénytelen, igaz lúzer

Egyrészt a kinézete taszító. Ha már nem akar lefogyni, legalább úgy vehette volna fel magát, hogy a nagy hasa ne látszódjon. A videó minőségű is amatőr, látszik, ahhoz sem ért, plusz buta mint a tök, a stílusa meg nem megnyerő, hanem nevettséges.

Ennek a pasinak változni kellene még nagyon sokat.

2020. dec. 21. 08:37
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

*Sóhaj...

Keresztényként írom, visszasírom azokat az időket, mikor még Jean-Paul Sartre, Bertrand Russell vagy akár Nietzsche fogalmaztak meg valláskritikát. Most maradtak ezek a futóbolondok.

Kedves Ateisták, bátran kritizáljatok, gondolkodjatok, de előtt olvassatok szakirodalmat. Ahogy keresztényként megpróbálok én is így tenni, mielőtt véleményt írok az ateizmusról. Szerintem ez az első lépés az emberhez méltó, intelligens, előbbre vivő párbeszédhez.

2020. dec. 21. 09:18
 9/14 Anahystor ***** válasza:
100%
Ateistaként is egyet kell értsek az előttem szólóval.
2020. dec. 21. 13:30
 10/14 Anahystor ***** válasza:
75%
A 7-es válaszra reagáltam, de végül is a 8-as válaszolóval is abban az értelemben, hogy a normális kritika megfogalmazásához először alapos ismeretekre van szükség.
2020. dec. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!