Egy ilyen videó után is képesek a liberálisok azt állítani, hogy toleránsok a vallásokkal szemben?
A videót összefoglalom röviden írásban is, mert annyi káromkodás, és gyűlölködés van benne 15 percben, hogy az én gyomrom is felfordult:
Az úrnak az a baja, hogy egy gimnáziumban december 24-én rendeztek egy karácsonyi misét, amire kötelező volt elmennie egy rokonának, ezért 1-2 órával csúszott a karácsonyozás. Könnyen kivehető már az első képkockából, hogy gyűlöli a tisztességes keresztényeket, és a FIDESZeseket.
Itt arra van bizonyíték, hogy nem tudod milyen a tisztességes keresztény.
A fideszes "keresztények" és te nem a tisztességes keresztények közé tartoznak hanem a kereszténység rákfenéi. Nem értik a kereszténységet és ezt a hibás képet közvetítik a kereszténységről az embereknek amivel ellenséget csinálnak a kereszténységből és ledegradálják azt.
11. Jólvan, akkor tapsoljatok csak egy olyan embernek, aki a keresztények halálát kívánja már a videó 2. percében:)
Mondjuk ti libsik, ennyit tudtok. A természetellenességet elfogadni az megy, de azt, aki templomba megy vasárnap, az már nem megy.
Egy keresztény nem itélkezik,egy keresztény szereti a bűnösöket is.
Ez a természetellenes..
13
Nem tapsoltam neki. De megtudom érteni. Van nekem is szerető családom és én is fel lennék háborodva feltehetően ha valakik megakadályoznának abban, hogy találkozzak velük és elvennék az együtt tölthető időből.
De ezzel sokan így vannak mert szeretnek együtt lenni a szeretteikkel. Pont ezért egyet nem értek azzal amit mond de megértem, hogy miért mondja és azt is, hogy nem a valóbban tiszteséges keresztényekkel (a valódi tiszteséges nem a te értelmezésedben vett, valójában tisztességtelen keresztények) van problémája.
Én beismerem, hogy szeretem a természetellenes dolgokat. Szeretem, hogy bár természetellenes de van rajtam ruha ezért nem fagyok meg télen, nem égek le nyáron a napon, ...
Természetellenes de szeretek számítógépeket használni, telefonon vagy számítógépen beszélni szinte bármikor a rokonokkal, barátokkal, stb szinte bárhonnét.
Természet ellenes de szeretek házban élni és WC-n elintézni az ottani dolgokat és nem az erdőben.
Szeretem azt, hogy az egyéb nem természetes dologgal az orvosok már nem egy rokonomat, barátomat megmentették.
Egyáltalán nem természetes világban élünk, te sem tekintve, hogy tudsz ide értelmetlen, utálkozó válaszokat írni.
Végére megjegyzésként:
A homoszexualitásról speciel már tudni lehet, hogy természetes. Tehát te a természetest utálod.
,, Egyáltalán nem természetes világban élünk, te sem tekintve, hogy tudsz ide értelmetlen, utálkozó válaszokat írni."
Mert ugye én gyűlölködtem 15 percig a tisztességes kereszténység ellen.. :)
"tisztességes kereszténység "
Sajnálom de ez egy oximoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!