A muszlimok szerint miért is 3 Istent hisznek a keresztények?
Nem, azt kértem te bizonyítsd hogy létezett az az általad emlegetett eredeti üzenet, ami azonos a Koránban leírtakkal.
A hazugságoddal ellentétben Isten semmilyen írásáról egy szót sem szóltam.
Szóval ezért tartunk itt. Mert amiket állítasz, azokat semmivel sem támasztod alá, amiket más állít, azokról meg hazudozol. Tökéletesen prezentáltad, miért nem komolyan vehető egyetlen szavad sem. Ennyit rólad!
"Nem, azt kértem te bizonyítsd hogy létezett az az általad emlegetett eredeti üzenet, ami azonos a Koránban leírtakkal."
De én meg mondtam, hogy nem értem mit vársz. Azt írtad mutassam meg a Korán milyen forrásokkal támasztja alá az igazát. Én meg azt kérdeztem mutasd meg a Biblia milyen forrássokkal bizonyítja az igazat hogy értsem mi az amit vársz. Nyilván te a Bibliát tartod hitelesnek, akkor mutasd be azokat a forrásokat így tudni fogom mi az amit vársz. Érthető?
Te azt állítottad hogy a Biblia előbb volt ezért az a hiteles igaz és forrásokat követeltél tőlem. Akkor várom hogy mutasd meg a te forrásaidat a Bibliára vonatkozóan. Mi támasztja alá a Biblia hitelességét?
Ezt írtad: "Mivel a Biblia volt előbb, a Korán később, értelemszerűen a Korán a hamisítás."
Szóval akkor mutasd meg a Biblia milyen forrásokkal támasztja alá az igazát.
"Mit olvastál el kétszer? :)"
Na szerinted? Biztos nem azt a híg fost, amit itt nyomatsz, hanem a könyvet, amiről szó volt. Nem gondoltam, hogy ennyire gyenge a felfogásod.
A Gyűrűk Urát? És kit érdekel hogy olvastad? :) Itt nem ez a téma.
Ha meg olvastad akkor látnod kellene hogy igazam van.
"Te azt állítottad hogy a Biblia előbb volt ezért az a hiteles igaz"
Nem állítottam ilyesmit. Szóval a szavaid bizonyítása helyett mellébeszélsz es hazudozol. Milyen meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!