A muszlimok szerint miért is 3 Istent hisznek a keresztények?
Akkor miért vitatkozol itt velem és olvasod el amit írok? :)
A Gyűrűk Ura pedig ahogy mondtam egyáltalán nem logikus, érthetetlen világ és semmi másban sem jobb a Koránnál. A Gyűrűk Ura szereplői kegyetlenek. Még az úgy nevezett "jó" oldal is. Nincs benne megbocsátás. Nincs benne kegyelem. Nincs benne megbánás. Mindkét oldal válogatás nélkül legyilkolja a másikat. Nincs benne megtérés. A rosszból nem lesz jó. Aki rossz az az is marad és legyilkolják stb stb.
"A Gyűrűk Ura pedig ahogy mondtam egyáltalán nem logikus, érthetetlen világ és semmi másban sem jobb a Koránnál."
Attól, hogy te hülye vagy és nem érted, még lehet jó és logikus. :)
"Nincs benne megbocsátás. Nincs benne kegyelem. Nincs benne megbánás."
Mondjuk ebből a 3 állításból egy se igaz, de mellékes, mindig hazudsz, mint a vízfolyás.
"Azt is láttam, hogy mindet meg is cáfolták."
Persze, hogyne :) Úgy ahogy ti itt megcáfoltatok :)
"Attól, hogy te hülye vagy és nem érted, még lehet jó és logikus."
Ez a válasz szépen tükrözi az értelmi szinted. Olyan 70-es IQ körül ennél több nem szokott összejönni.
"Mondjuk ebből a 3 állításból egy se igaz, de mellékes, mindig hazudsz, mint a vízfolyás."
Te hazudsz. Az úgynevezett rossz oldalon senki nem bánta meg amit tett. Senki nem is kapott kegyelmet és nem is bocsátottak meg nekik. A legtöbb rossz karaktert egyszerűen legyilkolták.
"Persze, hogyne"
Igen, elég részletesen, minden egyes pontodat.
Persze ott is tagadtad, és úgy tűnik, azóta is ugyanott maradtál agyilag, szóval ennyit erről. Bárki aki elolvassa, mint én, ugyanúgy látni fogja a hazugságaid is, és azok cáfolatait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!