Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A muszlimok szerint miért is...

A muszlimok szerint miért is 3 Istent hisznek a keresztények?

Figyelt kérdés
Ha több Istent és bálványokat imádunk, akkor miért van az a Koránban, hogy muszlim férfi elvehet egyistenhívő vallású nőt (zsidó, keresztény). Akkor miért vallják többistenhívőknek a keresztényeknek?

2023. márc. 27. 17:17
 251/299 anonim ***** válasza:
0%

Akkor miért vitatkozol itt velem és olvasod el amit írok? :)

A Gyűrűk Ura pedig ahogy mondtam egyáltalán nem logikus, érthetetlen világ és semmi másban sem jobb a Koránnál. A Gyűrűk Ura szereplői kegyetlenek. Még az úgy nevezett "jó" oldal is. Nincs benne megbocsátás. Nincs benne kegyelem. Nincs benne megbánás. Mindkét oldal válogatás nélkül legyilkolja a másikat. Nincs benne megtérés. A rosszból nem lesz jó. Aki rossz az az is marad és legyilkolják stb stb.

2023. ápr. 3. 12:24
 252/299 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az, amikor valaki el se olvassa az általa kritzált művet, csak hogy önmagát tegye a valótlan kritikájával közröhej tárgyává! Szép teljesítmény :D
2023. ápr. 3. 12:26
 253/299 anonim ***** válasza:
0%
Láthatod hogy hosszasan kifejtettem és megmagyaráztam. A te reakciód erre annyi hogy "nevetséges". Ez a különbség kettőnk között. Én bizonyítékokkal támasztom alá míg a te válaszaid kimerül annyiban hogy "nevetséges", "hazugság" stb. Szép teljesítmény :)
2023. ápr. 3. 12:39
 254/299 anonim ***** válasza:
100%
Azt is láttam, hogy mindet meg is cáfolták.
2023. ápr. 3. 12:44
 255/299 anonim ***** válasza:
100%

"A Gyűrűk Ura pedig ahogy mondtam egyáltalán nem logikus, érthetetlen világ és semmi másban sem jobb a Koránnál."

Attól, hogy te hülye vagy és nem érted, még lehet jó és logikus. :)

"Nincs benne megbocsátás. Nincs benne kegyelem. Nincs benne megbánás."

Mondjuk ebből a 3 állításból egy se igaz, de mellékes, mindig hazudsz, mint a vízfolyás.

2023. ápr. 3. 12:51
 256/299 anonim ***** válasza:
0%

"Azt is láttam, hogy mindet meg is cáfolták."

Persze, hogyne :) Úgy ahogy ti itt megcáfoltatok :)

2023. ápr. 3. 12:57
 257/299 anonim ***** válasza:
0%

"Attól, hogy te hülye vagy és nem érted, még lehet jó és logikus."

Ez a válasz szépen tükrözi az értelmi szinted. Olyan 70-es IQ körül ennél több nem szokott összejönni.

"Mondjuk ebből a 3 állításból egy se igaz, de mellékes, mindig hazudsz, mint a vízfolyás."

Te hazudsz. Az úgynevezett rossz oldalon senki nem bánta meg amit tett. Senki nem is kapott kegyelmet és nem is bocsátottak meg nekik. A legtöbb rossz karaktert egyszerűen legyilkolták.

2023. ápr. 3. 13:00
 258/299 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, hogyne"

Igen, elég részletesen, minden egyes pontodat.

Persze ott is tagadtad, és úgy tűnik, azóta is ugyanott maradtál agyilag, szóval ennyit erről. Bárki aki elolvassa, mint én, ugyanúgy látni fogja a hazugságaid is, és azok cáfolatait is.

2023. ápr. 3. 13:29
 259/299 anonim ***** válasza:
0%
Ja igen, azt írtad mutassam meg a Korán milyen forrásokkal támasztja alá az igazát. Én meg azt kérdeztem mutasd meg a Biblia milyen forrássokkal bizonyítja az igazat hogy értsem mi az amit vársz. Azóta is csendben vagy :) Utána meg azt mondtad bármelyik ember sokkal erkölcsösebb, logikusabb írást tud összehozni mint Isten :) Itt tartottunk a Gyűrűk Urás kitérő előtt. Szóval akkor te mit is cáfoltál meg részletesen? :)))
2023. ápr. 3. 13:40
 260/299 anonim ***** válasza:
100%
Én kétszer elolvastam, te hányszor? Nálad hazugabb embert őszintén mondom, nem ismerek. Még egy ilyen ismert, sokak által látott, olvasott történet esetén is hazudsz.
2023. ápr. 3. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!