Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A muszlimok szerint miért is...

A muszlimok szerint miért is 3 Istent hisznek a keresztények?

Figyelt kérdés
Ha több Istent és bálványokat imádunk, akkor miért van az a Koránban, hogy muszlim férfi elvehet egyistenhívő vallású nőt (zsidó, keresztény). Akkor miért vallják többistenhívőknek a keresztényeknek?

2023. márc. 27. 17:17
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/299 anonim ***** válasza:
100%

"Ha például törént egy esemény amiről te beszámol, de meghamisítva, egy másik ember pedig később elmondja hogy te hazudsz és előadja a valós törénetet az szerinted lehetetlen?"

Mivel a másik ember évszázadokkal később találta ki a történetét, értelemszerűen semmi valós nincs benne.

2023. ápr. 2. 13:34
 202/299 anonim ***** válasza:
0%

"Ha igaz is lenne mindaz, amit leírtál, akkor ezzel azt bizonyítanád, hogy Mohamed nem csak hamisító volt, de egy pancser is, hisz olyasmit plagizált, ami eleve nem volt igaz. Így kell öngólt rúgni"

Mi az hogy eleve nem volt igaz? Nem igaz a Biblia vagy mi? :)

2023. ápr. 2. 13:39
 203/299 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel a másik ember évszázadokkal később találta ki a történetét, értelemszerűen semmi valós nincs benne."

De ez már csak a te hazugságod. Én azt kérdeztem elképzelhető-e hogy te beszámolsz egy eseményről de meghamisítva, valaki más pedig később elmondja hogy te hazudsz és előadja a valós törénetet. Ez előfordulhat vagy nem? Az nem válasz erre hogy az a másik ember biztos később találta ki :) Sikerült felfognod?

2023. ápr. 2. 13:42
 204/299 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az hogy eleve nem volt igaz? Nem igaz a Biblia vagy mi?"

Te írtad. Ha pedig amit leírtál, elfogadjuk igazanak, akkor Mohamed egy eleve hamis sztorit hamisított még tovább. Így persze már érthető, miért ekkora logikátlan, tudománytalan zagyvaság lett a végeredmény.

2023. ápr. 2. 13:42
 205/299 anonim ***** válasza:

"De ez már csak a te hazugságod"

Nem, ezek a tények. Az első Korán évszázadokkal későbbi.

2023. ápr. 2. 13:43
 206/299 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt kérdeztem elképzelhető-e hogy te beszámolsz egy eseményről de meghamisítva, valaki más pedig később elmondja hogy te hazudsz és előadja a valós törénetet. Ez előfordulhat vagy nem?"

Elő, ha forrásokkal bizonyítja. Mohamed hamis próféta milyen forrásokkal alátámasztva mondta el a "valós" történetét?

2023. ápr. 2. 13:53
 207/299 anonim ***** válasza:
0%

"Te írtad. Ha pedig amit leírtál, elfogadjuk igazanak, akkor Mohamed egy eleve hamis sztorit hamisított még tovább."

Látom nem megy a magyar nyelv értő olvasása. Nem azt írtam hogy minden hamis a Bibliában, hanem hamisított. Ráadásul még ha teljesen is hamis lenne, kizárod azt a lehetőséget hogy valaki elmondja helyesen az eseményt amit te teljsen meghamistva mondtál el. Szóval totál fogyatékos vagy.

"Így persze már érthető, miért ekkora logikátlan, tudománytalan zagyvaság lett a végeredmény."

A Koránban mi logikátlan és tudománytalan? Fényévekkel logikusabb mint a Biblia és tudományosan rendben van.

"Nem, ezek a tények. Az első Korán évszázadokkal későbbi."

Újabb hazugság. A Korán már Mohamed próféta idején leírása került és ugyanez a Korán ma is.

2023. ápr. 2. 14:01
 208/299 anonim ***** válasza:
0%

"Elő, ha forrásokkal bizonyítja. Mohamed hamis próféta milyen forrásokkal alátámasztva mondta el a "valós" történetét?"

A Biblia milyen forrássokkal bizonyítja? :) Meg egyébként is marhaság amit követlesz. A Biblia és a Korán is mindkét vallás szerint Isteni kinyilatkoztatás szóval senki más nem fog beszálmoni ezekről. Hogy melyik igaz azt úgy lehet eldönteni hogy megnézed mindkettőt tárgyi és tartalmi hitelesség szerint. Ezek alapján pedig a Korán fényévekkel hitelesebb.

2023. ápr. 2. 14:06
 209/299 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj mellé! Azt állítod, hogy a Korán a valós üzenet, holott pont az készült évszázadokkal később a többinél. Akkor bizonyíts, hol az az eredeti valós üzenet?
2023. ápr. 2. 14:10
 210/299 anonim ***** válasza:
0%

"Ne beszélj mellé! Azt állítod, hogy a Korán a valós üzenet, holott pont az készült évszázadokkal később a többinél. Akkor bizonyíts, hol az az eredeti valós üzenet?"

Én meg azt kérdeztem a Biblia milyen forrássokkal bizonyítja? Csak hogy értsem mi az amit követelsz :)

2023. ápr. 2. 14:16
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!