A muszlimok szerint miért is 3 Istent hisznek a keresztények?
"Az iszlámnak semmi köze a pogány bálványimádó kereszténységhez."
Csak épp plagizálta a Biblia istenét, teremtéstörténetét, prófétáit...
"Csak épp plagizálta a Biblia istenét, teremtéstörténetét, prófétáit..."
A Biblia Istene nem keresztény hanem zsidó. A prófétákról is az Ószövetségben van szó. Szóval a keresztény vallásból semmi nincs az iszlámban. Az iszlám mindent elutasít ami keresztény tanítás. Egyébként meg ezek is eltérően szerepelnek a Koránban. A Bibliai teremtéstörténet tudományosan téves, az iszlám viszont helyes. Az ószövetségi próféták tömeggyilkos, erkölcstelen parázna cselszövők. A Koránban viszont ugyanezek a próféták erkölcsös példamutató emberek. Szóval a Korán az igazság helyreállítása.
Lol. Amikor a plagizáló hamisítót nyakon csípik, és az egyetlen érve a hazudozás marad :D
Mivel a Biblia volt előbb, a Korán később, értelemszerűen a Korán a hamisítás.
"Lol. Amikor a plagizáló hamisítót nyakon csípik, és az egyetlen érve a hazudozás marad :D"
Például ott van Dávid próféta. A Bilia szerint paráználkodott egyik katonája feleségével, majd csellel megölette a katonát hogy elvehesse a nőt. A Korán szerint viszont Dávid próféta erkölcsös példamutató ember volt. Akkor szerinted Isten parázna cselszövő gyiklost küld hogy hirdesse az üzenetét? :) És a Korán szerinti erkölcsös példamutató Dávid hamisítás? :)))
"Mivel a Biblia volt előbb, a Korán később, értelemszerűen a Korán a hamisítás."
Szóval ha te állítasz valamit én pedig azzal ellentétes állítást teszek akkor neked van igazad mert előbb mondtad? :)) Ez valami keresztény szabály lehet :)))
"Szóval ha te állítasz valamit én pedig azzal ellentétes állítást teszek akkor neked van igazad mert előbb mondtad?"
Nem, ellenben így a te állításod biztosan csak egy utólagos hamisítás.
"Nem, ellenben így a te állításod biztosan csak egy utólagos hamisítás."
Mi van? :) Azt sem tudod mit beszélsz. :)
"Mi van?"
Pont az, amit leírtam. Magyarul írtam. Nem, nekem ettől nem lesz automatikusan igazam, de neked, mint utólagos plagizálónak, garantáltan hamis lesz az írásod.
Itt van kilenc pont ami bizonyítja hogy a Bibliát össze vissza hamisították és nulla a hitelessége:
1, Az egyes keresztény irányzatok Bibliái eltérnek. Más és más könyveket tartalmaznak mivel saját kedvükre válogatták össze. Ha csak a katolikus és proterstáns Bibliát nézzük akkor 6 könyv eltérés van ami többszáz oldal. Akkor ez a 6 könyv Isetn szava vagy nem? És minden irányzatnál ez van. Ez a táblázat szépen összefoglalja:
2, Az Újszövetségi kéziratok között töbszázezer eltérést számoltak össze. Van aki 750 ezer eltétést számolt. Ezek nem csak kis eltérések.
3, Nincs meg az eredeti Biblia. A legrégebbi kéziratok az Újszövetség esetében Jézus után átlag 2-300 évvel későbbiek, az ószövetség esetében pedig van hogy több mint ezer évvel későbbiek a keletkezésüktől számolva.
4, Az eredeti Evangélium arámi nyelven kellett hogy íródjon, de csak görög nyelvű változatok maradtak meg, amik így csak fordítások.
5, Bibliakutatók egyértelműen állítják hogy az evangéliumok írói egy másik forrás alapján írtak, ami már nincs meg tehát ezek nem az erdetiek.
6, A négy kanonizált evangéliumon kívül még létezik vagy 30 evangélium amit az egyház nem fogadott el, szóval a még a keresztények szerint is az Evangéliumok 90%-a hamisított.
7, A négy evangélium ugyanazt a történetet eltérően írja le.
8, Későb betoldott részek vannak az Újszövetségben, ami a korai változatokban nem szerepeltek. Például Márk Evangéliumának a vége és a parázna nő története nem szerepel a korai kéziratokban.
9, A Biblia általánosságban tele van ellentmondással, tudományosan téves állítással, számszerű tévedéssel.
"Pont az, amit leírtam. Magyarul írtam. Nem, nekem ettől nem lesz automatikusan igazam, de neked, mint utólagos plagizálónak, garantáltan hamis lesz az írásod."
Ha például törént egy esemény amiről te beszámol, de meghamisítva, egy másik ember pedig később elmondja hogy te hazudsz és előadja a valós törénetet az szerinted lehetetlen? :)) Ebből is látszik mekkora hazugok a keresztények.
Ráadásul a fogalmakkal sem vagy tisztában. Plágizálásnak azt nevezzük ha te más művéből veszel át, úgy hogy nem tünteted fel annak forrását. A Korán feltünteti hogy azok a törénetek benne vannak a Tórában és Evangéliumban de meghamisították. Szóval azt sem tudod mit beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!