Létezik Isten? Meg tudtok győzni a létezéséről?
Ateista vagyok mint állat, nem hiszek semmi földöntúliban (max a szellemekben de azt sem extrém módon) nem hiszem, hogy van túlvilág, emiatt nem is félek annyira a haláltól.
Próbáljatok légyszi meggyőzni, Isten létezéséről (de légyszi ne a keresztény nézetekkel)
"Ateista vagyok mint állat, nem hiszek semmi földöntúliban (max a szellemekben de azt sem extrém módon) nem hiszem, hogy van túlvilág, emiatt nem is félek annyira a haláltól."
Hát kérdező ha Jézus jut eszedbe, akkor ő szerinted ki fia volt?
3 fajta embertipus válaszok vannak Jézusról is.
-Jézus Isten, a Teremtő gyermeke volt, vagyis a fia Istennek.
-Jézus nem volt Isten, csak próféta volt és ő csak annak lett vallva, hogy Jézus Isten fia.
-Nem volt Jézus, hanem valakik csak ezt kitalálták, hogy az embereknek lehessen miben hinni.
"Próbáljatok légyszi meggyőzni, Isten létezéséről (de légyszi ne a keresztény nézetekkel)"
"Ateista vagyok mint állat, nem hiszek semmi földöntúliban (max a szellemekben de azt sem extrém módon) nem hiszem, hogy van túlvilág, emiatt nem is félek annyira a haláltól."
"Próbáljatok légyszi meggyőzni, Isten létezéséről (de légyszi ne a keresztény nézetekkel)"
Hát kérdező ha Jézus jut eszedbe, akkor ő szerinted ki fia volt?
3 fajta embertipus válaszok vannak Jézusról is.
-Jézus Isten, a Teremtő gyermeke volt, vagyis a fia Istennek.
-Jézus nem volt Isten, csak próféta volt és ő csak annak lett vallva, hogy Jézus Isten fia.
-Nem volt Jézus, hanem valakik csak ezt kitalálták, hogy az embereknek lehessen miben hinni.
74-es voltam csak javítottam neked kérdező 75. Válaszolóként még a 74-es válaszomban levő válaszom sorrendjét, valamiért a válaszom alá került az utsó kérdésed még a 74-ben.
De 75-ben javítottam neked kérdező a válaszom sorrendjét.
71/...
Számomra már rég kiderült: ÉN VAGYOK, kell tehát hogy Isten legyen! Ám hajrá! Érjük el a százat, vagy akár az ezret!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!