Akik azzal vádolják a keresztény erkölcsöt, hogy az már elavult, ők mire alapozzák ezt a kijelentésüket?
"Azért mert minden tényt letagadsz ami a sz@r egyházad bűneire vonatkozik, azért azok még tények."
Milyen tényeket tagadok le? Különben is miért védeném én az egyházat?
Felekezeten kívüli Isten hívő vagyok, nem járok semmilyen templomba,itt a négy fal között gyakorlom a hitem magamban. Akkor meg mi érdekem lenne az egyházat védeni? Én az igazságot védem, és magát a keresztény hitet.
"és jöhetsz azzal hogy lelki szegény vagy, kevés agysejttel, de akkor meg minek provokalod itt az álnaiv ostobasagoddal a népeket, kedves kérdező?"
Na a gyűlölködő ateista.....Ez az a nagy erkölcs amit el lehet sajátítani a biblia nélkül? EZ LENNE AZ!?
Ugye nem baj ha mi keresztények az ilyesféle gyűlölködés helyett, inkább szeretetre tanítsuk az embereket?
"Látom, nagyon beléd állt egy ateista. Érdemes lenne mélyebbre nézni, hogy teged ez miért erintett ennyire kvamód érzékenyen, mert beteges amit tolsz. Pszichológust ajanlanék..."
Én meg a kérdésem elhagyását ajánlom számodra, mert szemmel láthatóan nem tudsz mit kezdeni vele.
A jézusi tanításokkal semmi baj sincs.
A baj azokkal a hülyékkel van, akik azt harsogják hogy ők keresztények, miközben kb mindenben az ellenkezőjét csinálják, mint amit Jézus mondott.
Ezért van több ezer felekezet már, mert egymást sem képesek elviselni a keresztények.
Még azt a pár ezer szót sem képesek egyféleképp értelmezni, és nem bírják ki hogy ne akarjanak mindenki felett uralkodni.
#43 Hát, a keresztény filozófusok, kulturális antropológusok ezt kicsit másként látják.
Ugye nem baj ha én inkább nekik hiszek?
És lám csak ugyan azt böfögöd vissza amit az "új ateisták" propagandálnak.
Bizonyára nem tartjátok elég hitelesnek egy hívő szavait, még akkor sem ha ateistáktól idéztem. Nosza, akkor mutatom ahogyan dr Szalai Miklós ateista filozófus szedi ízekre az új ateizmus förmedvényét:
https://www.youtube.com/watch?v=IjeVcba3bHc
Bár ezek után már az sem lepne meg, ha még a saját szemeteknek nem hisztek.....
"Utálom a kereszténységet, szerencsére már eltűnőben van, a legtöbben max névleg keresztények, de nem tartják a hagyományokat."
Peter S. Williams teista filozófus egy idézete pont ide illik:
"Az új ateisták magabiztosan hirdetik intellektuális, etikai, sőt (esetleges) politikai győzelmüket: de a mi szemszögünkből nézve csak annyira veszélyesek, mint a fekete lovag a Gyalog Galopp című Monty Python filmből."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!