A keresztények tényleg hisznek abban hogy Szűz Mária szűz volt?
#54#
Mi gátol meg benne? Csináld! Csináld meg! Szülj szüzen és hirdesd, hogy a te fiad a megváltó! Mi ezzel a probléma??? Menni fog??
55
Ma már nem olyan megvezethető a világ meg amúgy is ki kellene végezni majd,hogy érjen is valamit.
Az,hogy jézus isten fia egy döntés eredménye volt Konstantin római császár jóvoltából 325-ben.
#54#: "Vicces, ahogy TÉNYKÉNT kezelik a hívők, ami a Bibliaban le van írva."
Szerinted a hívőknek hogy máshogy kellene kezelni a Biblia írásait?
#54#: " Ilyet én is tudnék. Kijelentem, hogy szűz vagyok, közben felcsináltatom magam, majd leírom, és még rajtam kívül 50 ember leírja, hogy márpedig engem a szentlélek szállt meg."
Gondolod, hogy így történt? Mi akadályoz meg benne? Csináld meg!
#446# Darkmoon: "Tudom, nagyon nehéz felfogni, de az amit a Biblia leír éppen az, amit BIZONYÍTANI kellene, erre pedig a Biblia nem alkalmas, lévén ez tipikus körkörös érvelés.
Tehát OLYAN dologgal kellene alátámasztani a Bibliai történetet, ami FÜGGETLEN a Bibliától....
Kár, hogy olyan nincs :-)
Gondolom ismered azt a mondást, hogy : A történelmet mindig a győztesek írják!"
Ezért vannak sokszor gondban a történészek! Szerinted miért olyan selytelmes és nem egyértelmű a mai napig a Magyarság eredete??? Pontosan ezért!
Vagy miért van az, hogy amit a Bibliában lehet olvasni, azt a világi történelemben nem? Pontosan azért, mert akik a történelem folyamán felülkerekednek, írásaikban megmásítják az igazságot és a valóságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!