A keresztények tényleg hisznek abban hogy Szűz Mária szűz volt?
29,30
Láttom nem értetted meg. De a 27es válaszod alapján nem is csodálkozom.
Az emberek nézettől függgetlenül elfogadnak egy adott nézetet és rendszerint onnantól minden azzal nem egyező nézetet egyből hamisnak titulálnak.
Sok esetben azt fogadják el amelyikkel előbb találkoztak és az abból való kikerülés elég nehézkes.
De mind az ateistákra és mind a hívőkre is rendszerint igaz, hogy egyből hamisnak de legalábbis nagyobb kétellyel állnak ahhoz, ami a nézeteikkel nem egyezik.
32
Az, hogy nem vagy képes felfogni amit írok nem engem minősít hanem téged.
Az már csak fokozza ezt, hogy még fel is hívod a figyelmet arra, hogy mennyire tudatlan vagy és még észre sem veszed.
Ez épp az "ateista tudomány" miatt manapság megtörténhet. :) (Közösülés nélkül teherbe esni.)
A történelemben is számtalan ilyen példa van, de utóbb mindig kiderült, hogy egy lovász, katona, vagy apácák estében egy kertész, vagy gyóntató barát volt "isten eszköze"...:)
Hinni persze bármiben lehet.
Anno 5 évesen, én is elhittem, hogy a Mikulástól kapok ajándékoz, a Krampusztól meg virgácsot. :) A Krampuszt "játszó" unokatesóm annyira megrémített, hogy összepisáltam magam...:(
Szinház volt az egész, mint az egyházak működése.
"Csoda"...persze.
Nos a tények és leírások, Bibliai igék azt támasztják alá, hogy Mária még nem volt és nem hált, nem szeretkezett férfival mialatt és miközben állapotos lett Jézussal. Mária szűz volt nem volt dolga férfival mégis állapotos lett Istentől a Szent Szellem által! Röviden ennyi a lényeg! Nem értem, hogy mi nem érthető ebben??? Ami embernek lehetetlen az Istennek lehetséges!!! Mert nem az ember teremtette az Istent, hanem Isten teremtete az embert!!!! Az 1 Dimenzió szinte nem tud semmit. A 3 Dimenzió már tud valamit! Ám a magasabb Dimenzós világnak ne írja már elő a 3 Dimenziós világ, hogy mi az igazság és a valóság, mikor még a magasabb Dimenziós világot sem képes befogadni, elfogadni és megérteni!
Így ne csodálkozzunk azon, ha az emberiség nem képes megérteni és befogadni azt a tényt, hogy Mária még szűz volt, nem volt dolga férfival mégis Isten Szent Szelleme által állapotos lett és egy fiú gyermek fogant meg a méhében Akinek a neve Jézus lett. Aki nem hiszi el ezt a csodát, az egy csodát sem fogad el Istentől, Jézustól. Akkor miről beszélünk? Akkor mire való ez a trollkodás???
"a tények ""azt támasztják alá, hogy Mária még nem volt és nem hált, nem szeretkezett férfival mialatt és miközben állapotos lett Jézussal"
Melyik tények támasztják ezt alá? Tudod te, hogy mit jelent az, hogy valami tény?
" ne írja már elő a 3 Dimenziós világ, hogy mi az igazság és a valóság,"
Csak kíváncsiságból. Szerinted az emberek 3 dimenziós világban élnek?
38: te csak kötözködsz. Kritizálj érvekkel vagy maradj csendben.
Az emberek nem csak a fizikai 3D világban élnek, erős kötődés van a nem látható világgal, ahol az emberek spirituális élete történik. Minden vallás erről szól.
Szánalmas ez az erőltetett piszkálódás egy vallási témájú kategóriában.
Kérdéseket tettem fel mert kíváncsi voltam az ismereteidre.
Esetleg te sem hiszed el amit írtál és azért veszel minden kérdést egyből kötözködésnek és kritikának?
Kategóriától függetlenül a tér három dimenzióján kívül ott van még az idő dimenziója is, hogy ha csak az általános iskolai szinten meg maradunk.
Ahogyan kategóriától függetlenül megmarad a "tény" szónak a jelentése ami miatt már az elején hibás az amit állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!