Mi a véleményetek, hogy a keresztény cukrászt megbüntették diszkriminációért, mert nem volt hajlandó két férfi házasságára, meg egy sátánistának tortát készíteni?
Régóta pereskednek vele és engem ateistaként is elképeszt ez az lmbtq nyomás, szinte hihetetlen, hogy már itt tartunk.
Ennek a videónak a vége felé esik erről szó, 9,30 körül.
https://www.youtube.com/watch?v=kD-IRRfgEvw
45: amit írsz, hogy viselkednének az csak a te elképzelésed és spekuláció. Az, hogy belemoskd ebbeca konkrét kérdésbe a muszlimokat, demagógia.
A keresztények kisebbségben vannak a nem-keresztényekkel szemben, amiket írsz kimeríti a kisebbségi közösség elleni hangulatkeltést.
A 3 fenti ténynek (spekuláció, demagógia, kisebbség elleni hangulatkeltés) nincs helye itt ebben a közösségben.
Hány olyan eset volt, hogy ateisták/homoszexuálisok nem szolgáltak ki keresztényeket a vallásuk miatt?
Egyébként ha nem szolgálod ki azzal már elítéled őt. Azt pedog keresztény nem teheti.
Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen miatt nem szolgálod ki akkor ki kell rakni a táblár, hogy csak rendes, hívő keresztényeket szolgálnak ki akik bűntelenek és igazolják a hitüket.
"Először csak elfogadást kértek, utána egyenlő jogokat, utána többletjogokat, utána elnyomják akik nem állnak az ő oldalukon, utána tönkreteszik, utána..."
Az egyenlő jogok sincsenek meg. Szerinted jogos hátrányban részesítenk valakit csak azért amilyennek született?
Mint ahogyan a színes bőrüekkel tették? Vagy a nácik a zsidókkal? ....
Helyes amit tett. Jézus is így tett volna, hiszen az első sorban állt mikor a házasság törő nőt kellett megkövezni ....
Várj. Most ugrik be. Nem így tett. Nagyon nem.
Pedig ő ítélkezhetett volna.
Muszlim vagyok, nem keresztény.
Szerintem minden cukrász eldöntheti kinek készít tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!