Mi a véleményetek, hogy a keresztény cukrászt megbüntették diszkriminációért, mert nem volt hajlandó két férfi házasságára, meg egy sátánistának tortát készíteni?
Régóta pereskednek vele és engem ateistaként is elképeszt ez az lmbtq nyomás, szinte hihetetlen, hogy már itt tartunk.
Ennek a videónak a vége felé esik erről szó, 9,30 körül.
https://www.youtube.com/watch?v=kD-IRRfgEvw
"Aki nem volt hajlandó homoszexuális esküvőre tortát, s más megrendelőnek sátánt ábrázóló süteményt késziteni."
9:38-9:47
Na már most egy esküvői tortának a tetején ott szokott lenni a két illető is, akik jelen esetben két férfi. A másikon meg a szöveg szerint ördög kellett legyen.
A csávó szerintem csak simán nem akart olyan szimbolumokat késziteni amikkel nem ért egyet a vallási nézetei miatt, nem hiszem hogy azért utasitotta el az illetőket mert melegek voltak, a másikat meg mert transznemű.
Fasiszta?
Elképesztő ez a pimaszság!
14-es.
Ez azért még nem a világ vége...
Hol láttad az, hogy világ vége? Tanulj meg olvasni magyarul is, ne csak az arab ákombákomot.
A végidő a korszak utolsó szakasza.
Hát nekem tisztára jelenések könyve érzésem van az ilyen "Ilyen a végidő, a gonosz engedélyt kap egy rövid időre, hogy összeszedje a sajátjait. Rövid az ideje, tudja ő is." szövegektől.
Magyarul olvasva is egy csomo embernek ez esik le.
Miért van kevés ideje a gonosznak ha ez csak egy korszaknak az utolso szakasza?
Akkor ne csak hivatkozz a Jelenések Könyvére, hanem olvasd is el.
Itt is csak az megy, mint a kérdésbeli cukrászdában, az ilyen sátánisták keresik a fogast az embereken. Keressed csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!