Mi a véleményetek, hogy a keresztény cukrászt megbüntették diszkriminációért, mert nem volt hajlandó két férfi házasságára, meg egy sátánistának tortát készíteni?
Régóta pereskednek vele és engem ateistaként is elképeszt ez az lmbtq nyomás, szinte hihetetlen, hogy már itt tartunk.
Ennek a videónak a vége felé esik erről szó, 9,30 körül.
https://www.youtube.com/watch?v=kD-IRRfgEvw
Nálam valami ukrán lövedékes videó jött be, amit a hitgyüli hírharsonája csinál. A hitgyülis hírekkel én óvatosan bánnék, mert olyanok, mint a jehovások, hogy sajátos nézőpontból mutatnak be dolgokat.
Amúgy a cukrásznak nem kell egyetérteni a melegházassággal vagy nem egyetérteni vele, csak egy tortát kell készíteni, ami pont olyan, mint az előtte lévő sok száz, amit megcsinált. Gyatra piskóta, túlcukrozott, ízetlen krém sok növényi zsírral és valami gyomorforgató színezett fondan bevonat. Mivel ez a torta semmiben se különbözik a többitől, max más marcipán(szerű) figura kerül rá, ezért igen, ez súlyos diszkrimináció.
Ez olyan, mintha én nem szeretném a fekete hajú embereket, ezért nem szolgálnám ki.
Ha a sátánistának készült torta is pont olyan gyatra vacak, mint a többi, akkor igen, az is diszkriminatív volt. Ha a tortán is meg kellett jelennie istenkáromló dolgoknak, akkor viszont érthető, hogy ezt nem vállalta.
Ha kiírta volna, hogy csak keresztényeknek, csak keresztény tematikában, stb dolgozik, akkor nem került volna bíróság elé az ügy. Mivel nem írta ki, mert nyilván kellett neki a zsozsó az ateistáktól, a melegektől, a mindenki mástól is, ezért ha mégis diszkriminál, akkor perre vihető az ügy.
Mi a probléma? Milyen LMBTQ nyomásról beszélsz? Mit nem értesz rajta?
#2 A cukrászos hír 9:30-nál kezdődik.
Nem tudom, mit gondoljak az ügyről. Egyrészt rohadtul ellenszenves minden olyan ember, aki azért diszkriminálja a másikat, mert meleg vagy transznemű. Másfelől nem értem, hogy amíg a legtöbb amerikai államban a vallására hivatkozó orvos megtagadhatja az abortuszt, a vallására hivatkozó gyógyszerész megtagadhatja a fogamzásgátló kiadását, a vallására hivatkozó egészségügyi dolgozó mentesülhet az oltások alól, addig egy magánvállalkozást miért kényszerítenek olyasmire, amit nem akar.
Elszomorító, hogy már itt tartunk, de egyben jól jellemzi ezeket a mai szörnyű állapotokat!!
Én azt mondom, hogy a jó Isten majd megjutalmazza és kárpótolja odaát.
Szép dolog, hogy fontosabb volt a cukrásznak a vallása, az elvei, a hite, mint Júdás pénze...!
Én a cukrász helyében már az első beperelés után kiírtam volna, hogy csak olyan tortát vállalok, amelyik összeegyeztethető a keresztény vallásommal.
Talán akkor megúszhatta volna.
Sajnálom, hogy ilyen gcik miatt nem vállal több esküvői tortát és remélem, hogy az őt meghurcolók megbűnhődnek!
Én azt nem értem, hogy miért kell beperelni valakit azért, mert nem vállal valamit.
Mármint ha én cukrász vagyok, és kérnek tőlem valamit, ami túl bonyolult nekem vagy nem tudom megcsinálni, nincs időm, nincs energiám, akkor azt mondom, hogy bocsánat nem, és le van zárva.
Én járok rosszul, hiszem nem fogok pénzt kapni, ha nem vállalok el egy munkát, de ez az én személyes döntésem, hogy mit vállalok el, és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!