Mi a véleményetek, hogy a keresztény cukrászt megbüntették diszkriminációért, mert nem volt hajlandó két férfi házasságára, meg egy sátánistának tortát készíteni?
Régóta pereskednek vele és engem ateistaként is elképeszt ez az lmbtq nyomás, szinte hihetetlen, hogy már itt tartunk.
Ennek a videónak a vége felé esik erről szó, 9,30 körül.
https://www.youtube.com/watch?v=kD-IRRfgEvw
78.,80.
Drakula_VAGY_Ahmed sokkal élesebb kés nálad.
De legutóbb sem sikerült semmi érdemit alkotnod. Majd Jézusnak ecsetelheted, hogy miért terjesztettél alaptalan tanításokat és miért forgattad ki saját javadra a bibliát. Persze ha érdekelni fogja.
Egyébként lehet te a napodat azzal töltöd, hogy válaszolgass de nekem van más és jobb dolgom is.
Legutóbb két dolgot bebizonyítottál nagyon szépen. Az egyik, hogy nem vagy vitára alkalmas. Nem tudtad alátámasztani az állításaidat és logikát még hírből sem ismerted.
A másik pedig amit bizonyítottál, hogy bármennyire leégeted magad anélkül, hogy kicsit is zavarna téged.
Ezek alapján én elköszönök tőled, mert értelmetlen rád még ennyi szót is fecsérelni. De alátámaszthatod itt is még párszor, azokat amiket leírtam rólad. Hajrá, menni fog.
"Szodomát Magasztos Allah elpusztította mert a lakói férfi létükre férfiakat választottak házastársul."
Szóval Istennek a melegekkel baja van, de a vérfertőzőt, aki a saját lányait dugja, életben hagyta. Azért ez sokat elmond az értékrendjéről. Akkor minek is csodálkozunk a pedolikus egyház botrányain?
Kedves kérdező: "elképeszt ez az lmbtq nyomás"
Fogalmam sincs miről beszélsz. Utánaolvastam annak az esetnek, amikor transznemű embereket nem szolgált ki. Nem akartak semmi extrém dolgot, csak egy szerencsétlen rózsaszín tortát, ami kék mázzal van leöntve. Megtagadta.
Mi lehetett az oka? Ha nem tudja róluk, hogy transzneműek, akkor is megtagadta volna?
Nem lehet, hogy összekevered az LMBTQ nyomást azzal, amikor keresztény emberek a vallásukra hivatkozva rekesztenek ki másokat? Az élet más területein is elnyomást vélsz felfedezni az LMBTQ emberek felől, vagy kifejezetten az zavar, hogy szerettek volna tortát enni? Jahh, végülis mit képzelnek ezek az elnyomó LMBTQ-k, nem igaz?
Nem úgy volt, hogy a kereszténység nem kirekesztő? Akkor most mégis?
Jézus biztosan büszke rá, hogy nem adott nekik tortát....
"keresztény emberek a vallásukra hivatkozva rekesztenek ki másokat?"
Ne hari, de még egy apáca sem fog a kérésedre rajzolni neked egy műfszt, csak azért, hogy ne tűnjön kirekesztőnek, mert egész egyszerűen nem fér össze az elveivel. Ez nem kirekesztés, hanem hűség önmagához !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!