Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért vagyok ennyire extrémen...

Miért vagyok ennyire extrémen érzékeny a Jézussal kapcsolatos dolgokra?

Figyelt kérdés

Például itt egy rövid Jézusos videó:

https://www.youtube.com/watch?v=FpNBphZSdXk

Kb már 0:40kor megindultak az első könnyek szemeimből, majd nagyjából 1 perc után mintha valami érzelmi összeomlás történne bennem, aztán erőteljes, önkéntelen zokogás fog el.

Na, de vajon miért?

2023. jan. 4. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ha ezt elmondanám egy pszichológusnak elmosolyodik, majd hazaküld szépen."

Egy bizonyos hatásra az a reakciód hogy elkezdesz sírni. Ez pont olyan dolog amivel a pszichológus foglalkozna. Nem küldene haza inkább elkezdené feltárni veled együtt ennek az okát.

Esélyes hogy valami történt veled a múltban és annak hatására alakult ki ez a Pavlovi reflex szerűség. Az is lehet hogy olyan emlékről van szó amit így hirtelen nem is tudnál felidézni vagy amit jelentéktelennek gondolsz de mégis mély nyomot hagyott benned.

Lehet hogy az egésznek nem Jézushoz van köze csak ő idézi fel benned az a valamit.

A lényeg hogy nagyon is hozzá kapcsolódik és nem fog elküldeni.

2023. jan. 5. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
30%
A tartalom nem számít? De szerintem az is számít. Ki az aki a boldogságról átfogó tanítást ad ma Magyarországon?...Egyedül Krisztus.
2023. jan. 6. 06:05
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Olvasd el Krisztus megvető példázatát, megérted miért vagy meghatódva.
2023. jan. 6. 06:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!