Miért vagyok ennyire extrémen érzékeny a Jézussal kapcsolatos dolgokra?
Például itt egy rövid Jézusos videó:
https://www.youtube.com/watch?v=FpNBphZSdXk
Kb már 0:40kor megindultak az első könnyek szemeimből, majd nagyjából 1 perc után mintha valami érzelmi összeomlás történne bennem, aztán erőteljes, önkéntelen zokogás fog el.
Na, de vajon miért?
Talán a film készítői elérték nálad a kívánt hatást...
Engem pl. irritál... de hát nem vagyunk egyformák.
"Lehet meg kellene ismerned Őt."
Robert Powell 1944-ben született, ma már nem biztos, hogy a legjobb parti.
De azért híres színészekkel koruktól függetlenül persze érdekes lehet haverkodni...
"mert nem tudod hogy fiktív és utólag felépített a dolgok nagy része a vallással kapcsolatban. belém is ezt nevelték gyerekkortól,"
Jó, de én nem kaptam keresztény vagy vallásos nevelést. Bár tény hogy isten neve néha elhangzott a családban, de az csak akkor mikor a szüleim veszekedtek, káromkodtak.
"Talán a film készítői elérték nálad a kívánt hatást..."
Burkolt mentális manipulációra gyanakodsz?
"Nem tudom, de ezzel érdemes lehet felkeresni egy pszichológust."
Ha ezt elmondanám egy pszichológusnak elmosolyodik, majd hazaküld szépen.
3as és 4es lehet hogy igazatok van, csak sajna valamiért lusta vagyok bibliázni. Na meg arra is gondoltam már, mi lenne ha megtérnék majd elmegyek egy templomba, és a pap elkezd Jézusról beszélni, nálam meg ugyan ez a reakció előjönne. Mekkora ultra gáz lenne már elkezdenék ott zokogni, totál idiótának nézne mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!