Csak szerintem lenne jó ötlet itt a valláskritikában eltörölni a hozzászólók pontozására való lehetőségét?
Az ismerkedés kategóriákban már nem lehet pontozni a hozzászólásokat.
Ennek példájára jó ötletnek tartom, itt a valláskritikában is bevezessék, hogy ne lehessen pontozni.
Ezt azzal a megtapasztalással indoklom, hogy mindenki azt a hozzászólást pontozza fel amely saját világképének megfelelő, illetve az annak ellent mondót pedig lepontozza. Tehát, így semmi értelmét nem látom itt a valláskritikában egy pontozási rendszernek.
Szerintem túl nagy jelentőséget rendelnek sokan annak, hogy hogyan vannak pontozva.
Azonban néha jelzés értékű az, hogy kinek, milyen értékelése van. Ha például valakinek csak fél pipája van már akkor ott túlsok jóra nem lehet számítani és ha nincs pontozás akkor ez is eltünik.
"1, szerintem ugyanúgy jelezni kell, ha egy hívőnek nincs igaza. Általában nincs nekik..."
Na hát ez az! Ha hívő lenne meg úgy látnád az ateistáknak nincs igaza.
Ráadásul ha ez így megy tovább hamarosan hívők sem lesznek akik válaszoljanak a kérdéseitekre. Már most látszódik hogy nagyon kevés válasz jön a hívők részéről....
“Viszont az ezelőtti kérdésekre akármilyen rossz, troll, hazug ateista válaszokat adtam, csak úgy kipróbálásból 100%ra fel lett pontozva mind. Mi az már hogy a hülyeség 100% hasznos, ha ateista csomagolásban adják elő?”
Tudnál ezekre példákat mutatni?
"a hívők még valamennyire igazságosan pontoznak"
Én nem ezt tapasztaltam. Sőt szinte oldaltól függetlenül mindenki a nézete alapján pontozott. Sokszor láttam ateista választ is lepontozva, ami konkrétan a kérdésre válaszolt.
Lásd például konkrétan itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
47%-os értékelése az 1-es és a 2-es hozzászólásra.
Ő vajon a hasznosság alapján értékelte a válaszokat (valószínűen hívőként)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!