Istenhívők! Mi a véleményetek az alábbi kettő ateista kritikáról?
Azt mondják nehéz ateistának lenni, mikor a Duna-kanyarban jársz (vagy bármilyen szép helyen), én azt mondom, nehéz hívőnek lenni, mikor gyermekkórházban jársz. - kép formájában: [link]
A másik az, hogy nem szégyenli magát vagy érzi magát viccesnek az a hívő, mikor imádkozik mondjuk azért, hogy átmenjen egy vizsgán, és átmegy, valaki meg azért imádkozik, hogy meggyógyuljon és nem sikerül neki. Szóval, nem szánalmas-e, vicces-e, igazságtalan-e az Istened?
Istenről beszélek, te szerencsétlen. Tanulj már meg szöveget értelmezni, alsó tagozatos tananyag...
Az istened miért nézte tétlenül, ami a húgommal történt, amikor "mindenhatóként" probléma nélkül megmenthette volna?
A nővérem hithű keresztény volt, akárcsak én. Aznap veszítettem el a hitem, amikor megtaláltam a nővéremet felvágott erekkel a kádban. Miféle isten az, aki hagyja, hogy a híveivel ez történjen? Ez lenne az ő szeretete?
#22 magahoz hivta
ezt banod? Banhatod ha irigysegbol ezert megtagadtad Istent
Azután is magához hívhatta volna, miután leélt egy hosszú és boldog életet, mit számít egy istennek hetven, nyolcvan, vagy akár száz év?
Nem, ehelyett végignézte, ahogy megerőszakolják, ahogy depresszióba esik, majd végül véget vetett a saját életének. Megkérdezem mégegyszer, bár úgyse fogsz válaszolni: hol van itt bármilyen isteni szeretet vagy terv?
Nem, isten csak végignézte, ahogy szenved, holott könnyen segíthetett volna rajta. Akkor miért nem tette?
Még mindig eltudok képedni mennyire mélyre tudnak sülyedni az Isten védelme közben a hívők.
Komolyan mentegetni Istent egy megerőszakolt lány esetében.
Számomra már undorító az amit müveltek.
Ha hozzátok hasonlók lesznek a mennyországban akkor biztos a pokolba mennék inkább.
Elképesztő, hogy nem látjátok már mennyire embertelenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!