Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Istenhívők! Mi a véleményetek...

Istenhívők! Mi a véleményetek az alábbi kettő ateista kritikáról?

Figyelt kérdés

Azt mondják nehéz ateistának lenni, mikor a Duna-kanyarban jársz (vagy bármilyen szép helyen), én azt mondom, nehéz hívőnek lenni, mikor gyermekkórházban jársz. - kép formájában: [link]

A másik az, hogy nem szégyenli magát vagy érzi magát viccesnek az a hívő, mikor imádkozik mondjuk azért, hogy átmenjen egy vizsgán, és átmegy, valaki meg azért imádkozik, hogy meggyógyuljon és nem sikerül neki. Szóval, nem szánalmas-e, vicces-e, igazságtalan-e az Istened?

2022. dec. 27. 16:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%

Istenről beszélek, te szerencsétlen. Tanulj már meg szöveget értelmezni, alsó tagozatos tananyag...

Az istened miért nézte tétlenül, ami a húgommal történt, amikor "mindenhatóként" probléma nélkül megmenthette volna?

2022. dec. 27. 22:53
 22/45 anonim ***** válasza:
89%

A nővérem hithű keresztény volt, akárcsak én. Aznap veszítettem el a hitem, amikor megtaláltam a nővéremet felvágott erekkel a kádban. Miféle isten az, aki hagyja, hogy a híveivel ez történjen? Ez lenne az ő szeretete?

2022. dec. 27. 22:55
 23/45 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
10%

#22 magahoz hivta

ezt banod? Banhatod ha irigysegbol ezert megtagadtad Istent

2022. dec. 27. 23:01
 24/45 anonim ***** válasza:
88%

Azután is magához hívhatta volna, miután leélt egy hosszú és boldog életet, mit számít egy istennek hetven, nyolcvan, vagy akár száz év?

Nem, ehelyett végignézte, ahogy megerőszakolják, ahogy depresszióba esik, majd végül véget vetett a saját életének. Megkérdezem mégegyszer, bár úgyse fogsz válaszolni: hol van itt bármilyen isteni szeretet vagy terv?

2022. dec. 27. 23:03
 25/45 anonim ***** válasza:
6%
Van Isteni szeretet. Lehet, hogy azt a lányt az erőszakolók is megölhették volna, sőt, benne volt a pakliban. Ehelyett Isten így intézte, hogy ne történjen meg. De ő saját maga végezte ki magát, nem Isten ölte meg, end of story.
2022. dec. 27. 23:06
 26/45 anonim ***** válasza:
89%

Nem, isten csak végignézte, ahogy szenved, holott könnyen segíthetett volna rajta. Akkor miért nem tette?

2022. dec. 27. 23:09
 27/45 Darkmoon80 ***** válasza:
88%
Mert csupán egy összehazudott ellenszenves mesefigura...
2022. dec. 27. 23:21
 28/45 anonim ***** válasza:
89%

Még mindig eltudok képedni mennyire mélyre tudnak sülyedni az Isten védelme közben a hívők.

Komolyan mentegetni Istent egy megerőszakolt lány esetében.

Számomra már undorító az amit müveltek.

2022. dec. 27. 23:24
 29/45 anonim ***** válasza:
6%
28. Készülj fel, a pokolban elég meleg lesz:)
2022. dec. 27. 23:25
 30/45 anonim ***** válasza:
86%

Ha hozzátok hasonlók lesznek a mennyországban akkor biztos a pokolba mennék inkább.

Elképesztő, hogy nem látjátok már mennyire embertelenek vagytok.

2022. dec. 27. 23:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!