Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed erről mint...

Mi a véleményed erről mint hívő vagy mint ateista?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

2016. máj. 18. 19:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hívőként szerény véleményem, hogy minimum klinikai esetek.
2016. máj. 18. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot. Persze lapos mi? A fejük amikor átmegy rajta egy úthenger. Végén még bemesélik nekünk hogy a csillagok igazából isten olvasólámpái.
2016. máj. 18. 20:21
 3/17 anonim ***** válasza:

igen ez már tényleg a tankönyvi skizofréniával határos eset, én ismerek embereket akik hisznek az úgynevezett korongvilág elméletben (nem keverendő a fantasy regényekkel!) noss ők már ez előtt is segítségre szorultak volna

persze lehetne érvelni azzal ,hogy semmi amit nem tapasztalunk kognitívan nem tekinthető bizonyítottnak (sőt igazából még úgy sem), de mint a legtöbb összeesküvés elmélet ez is elég szétszórt, ellentmondásos és lyukas

mellesleg hívő vagyok ,de nem értem ez hogy kapcsolódik ehhez

2016. máj. 18. 20:22
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen is csak az USA-ban van... Abban az országban ahol az emberek közel 50%-a nem hisz az evolúcióban.

Az a fő gond, hogy az USA-ban túl sok van a neoprotestáns kis szektákból (mint pl. a hitgyüli).

2016. máj. 18. 20:48
 5/17 anonim ***** válasza:
10%
Mint keresztény, Isten szavának hiszek, mert az aki a Földet megalkotta jobban tudja hogyan néz ki a munkája, mint holmi emberek, akik mindent megtesznek Isten létezésének és erkölcsi értékeinek megsemmisítéséért.
2016. máj. 18. 21:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
utóbbi egy jehova tanúja volt, közismert ezen az oldalon, tudom picit eltér a témától ,de ez csak az ő magánvéleménye volt? vagy úgy álltalában jehova tanúi a földet laposnak vélik?
2016. máj. 18. 21:22
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Az előttem szóló rendszeresen offol.

S addig míg Krisztust tartom példaképemnek, királyomnak és követésre méltó útnak, addig ha Fáj is, kereszténynek tartom magam, a Testvéreimmel egyetemben.

Hogy milyen megnevezést hordozunk, attól még Jézus az utat mutató, aki az Atyja akaratát végezte, nem a Sajátját.

Mi pedig követjük Jézust ebben, mert senki más nem mutat utat számunkra.

2016. máj. 18. 22:05
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

U.I.

Keresztény=Krisztus követője.

2016. máj. 18. 22:13
 9/17 anonim ***** válasza:
28-as: Amit te csinálsz az se jobb. Sose (oké, nagyon ritkán) adsz rendes választ egy kérdésre, helyette kimásolsz valamit a Bibliából, esetleg a szektátok valamelyik művévől, ami nem igazi válasz a kérdésre. Aztán a végén eljutsz odáig, hogy te vagy a szegény üldözött, akit megvetnek a hite miatt. Csak hogy tisztázzuk, szerinted a Föld lapos? Ha igen, akkor nyilvánvalóan klinikai eset vagy, ez esetben nincs több kérdésem.
2016. máj. 18. 22:31
 10/17 szp72 ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit bolondok. Őszintén sajnálom őket.
2016. máj. 18. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!