Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem tudnak felmutatni a...

Miért nem tudnak felmutatni a vallásos emberek egy aprócska bizonyítékot se Isten és a lélek létezésére?Isten miért nem mutatja magát se a biológiában se semmiben?

Figyelt kérdés
Miért jó az neki, hogy egyre többen utasítják el a létezését és egyre többen hisznek a tudományban?

2022. okt. 29. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
0%

37: "lehuzza őket az egyház."

lehúzza, igen!

Látod, ebben egyetértek veled!

Ezért írtam korábban, hogy az Istenhit nem egyenlő a vallással és az igaz hívő pedig nem egyenlő a vallás-fanatikussal.

Szerintem nincs szükség közvetítőkre Isten és ember között, mert minden emberben ott van a kapcsolódási lehetőség, csak vannak, akik már eltemették magukban a Forrást és elfelejtették, hogy kik ők valójában.

2022. okt. 29. 16:32
 42/65 anonim ***** válasza:
75%
Ok, ez a te véleményed, szerintem pedig mindketten el vagytok tájolva, mert olyanban hisztek, ami nincs ott. És ezzel vissza is tértünk az eredeti kérdésre: bizonyíték semmi, körbemagyarazás es kifogasok temérdek.
2022. okt. 29. 16:33
 43/65 anonim ***** válasza:
0%
42: látod, ezért értelmetlen ilyen kérdéseket kiírni! :D
2022. okt. 29. 16:35
 44/65 anonim ***** válasza:
73%
Szóval akkor maradhatunk amiben eddig: nincs semmi bizonyíték isten létére. Ennyit szerettem volna.
2022. okt. 29. 16:36
 45/65 anonim ***** válasza:
0%

42: mindketten?!

Én egyedül írogatok itt Veletek - mint velem nem haverkodó ateistákkal - barátságosan, de igazán megtisztelő a királyi többes. :)

2022. okt. 29. 16:39
 46/65 anonim ***** válasza:
0%

44: oké, felőlem maradhattok! :D

Fő a békesség, a nyugalom és a boldogság! :)

2022. okt. 29. 16:43
 47/65 anonim ***** válasza:
75%
Arra írtam, hogy mindketten, hogy az is el van tájolva, akit lehúz az egyház es te is, aki csak "hisz".
2022. okt. 29. 16:53
 48/65 anonim ***** válasza:
62%

"Istennek nincs szüksége arra, hogy bárkinek is bizonyítsa a létezését, hiszen nem neki van szüksége az emberre, hanem az embernek van szüksége őrá!"

Ezért is van az a bibliában hogy megbünteti azokat akik nem hisznek benne.

"2. Mi hasznod származik neked abból vagy mi dolgod van azzal, hogy a másik ember miben hisz vagy miben akar hinni ?"

Amíg nincs hatással másokra addig semmi. De jelenleg nem ez a helyzet.

Aztán még ott van az amikor össze vissza állításokat tesznek a hozzád hasonlók, majd megsértődtök amikor mások nem hisznek el mindent.

"4. Milyen alapon minősítesz marhaságnak olyasmit, amihez nincs közöd ?"

Attól még hogy valamihez valakinek nincs köze még gondolhatja azt róla hogy marhaság.

"Én úgy gondolom, hogy aki igazán hisz (és most itt nem a képmutató vallás-fanatikusokra gondolok)"

Tehát nem magadról beszélsz.

2022. okt. 29. 16:56
 49/65 anonim ***** válasza:
83%

"42: látod, ezért értelmetlen ilyen kérdéseket kiírni! :D"

A kérdésnek lenne értelme, csak te és a hozzád hasonlók képtelenek normálisan válaszolni egy egyszerű kérdésre.

2022. okt. 29. 16:57
 50/65 anonim ***** válasza:
8%

49: szerintem én teljesen normálisan válaszoltam.

Arról már nem tehetek, hogy nem sikerült értelmezni.

Megtettem, amit meg lehetett.

Nyugodjatok bele! :)

2022. okt. 29. 17:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!