Egyetértetek különböző egyházak, például a Jehova Tanúi kijelentésével, miszerint az utolsó időket éljük?
Ez hülyeség, már nagyon rég óta meg van szabva, hogy melyik nap melyik részeket olvassák fel a Bibliából, semmi se váltzott.
2Timóteusz 3:1-4: Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehezen elviselhető, válságos idők lesznek. 2 Mert az emberek önmagukat fogják szeretni meg a pénzt, dicsekvők lesznek, gőgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, hűtlenek, 3 nem lesz bennük szeretet, nem lesznek készek semmilyen megegyezésre, rágalmazók lesznek, önuralom nélküliek, vadak, a jóságot nem fogják szeretni, 4 árulók lesznek, keményfejűek, büszkék, inkább az élvezeteket fogják szeretni, semmint Istent
Valamint: Jelenések 1:7; Máté 24:30; Márk 13:26; Lukács 21:27
Ajánlom: www.jw.org. valamint a Biblia olvasása. A Biblia minden lehetséges kérdésre választ ad, csak olvasni kell. Ez a könyv nem más, mint Isten üzenete az emberek számára. Olyan mint egy levél, amit nekünk írtak. Olvasd el.
Vidiripi
Bárki aki olvassa a www.jw.org. honlapon található írásokat azokat mindenképpen kellő óvatossággal tegye!
- Rengeteg tévedés és félrevezetés olvasható az említett oldalon!
"Ajánlom: www.jw.org. valamint a Biblia olvasása. A Biblia minden lehetséges kérdésre választ ad, csak olvasni kell."
Ha a Bibliát elég olvasni, akkor miért kell mellé venni egy szekta honlapját? Isten szava nem lenne elég, s kell mellé a Jehova tanúi véneinek szava is?
47-es én katolikus vagyok, de a Biblia idézet helyes 2Timóteusz 3:1-4
Szerintem ilyenben nem másítanak semmit a Jehova tanúi. Nem értem mi a bajotok velük, nekem csak az, hogy mindenáron azt akarják belépjetek, de velem soha nem voltak erőszakosak.
Vidiripi
49-es! Személy szerint Jehova tanúival nekem sincs különösebb bajom.
Az ahogyan az Őrtorony szervezet félrevezeti az embereket na azzal van bajom.
És igen végül is amilyen a tanítás, többnyire olyanok lesznek a követői is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!