Egyetértetek különböző egyházak, például a Jehova Tanúi kijelentésével, miszerint az utolsó időket éljük?
Figyelt kérdés
Ha engem kérdeztek bizony elég erős ellenérzések vannak bennem. A vírus miatt sokan mondják, hogy már nincs sok hátra. Na meg minden, ami körülöttünk zajlik. Tény hogy valami ráció felfedezhető benne, de erre csak azt tudnám mondani, hogy vírusok mindig is voltak, élelmiszerhiány volt, háború volt, erdőtüzek voltak. Mégis azt érzem, hogy nem lehet őket meggyőzni semmiről. A logikus gondolkodás nekik semmi.2021. nov. 11. 18:57
11/63 szp72 válasza:
Az én személyes véleményem szerint a végidők jelei valóban egyre erősödnek és egyre gyorsulnak. Én nagyjából 50-60 évet adok a világnak, de mint mondtam ez csak olyan vélemény, nem pedig valamilyen állítólagos Bibliából levezethető pontos és tévedhetetlen időpont. Ki tudja, lehet, hogy évszázadok, évezredek vannak még hátra, mindenesetre jobb, ha mindenre felkészülünk, hiszen Jézus megmondta:
12/63 anonim válasza:
Nem is lenne jó ha még az életünkbe elérnénk és Jézussal találkoznánk. Meg Jézus héber hát hogyan érteném még hisz nem tudok zsidóul.
13/63 anonim válasza:
Most olvastam, hogy Kínában tömegek mondnak fel a munkahelyükön, mert a családdal akarják tölteni az időt. Ilyenek sem voltak eddig. A chip hiány is ennek tudható, gazdasági összeomlás lesz, a vírus tovább mutálódik. Ez a jövő.
14/63 anonim válasza:
"Most olvastam, hogy Kínában tömegek mondnak fel a munkahelyükön, mert a családdal akarják tölteni az időt. Ilyenek sem voltak eddig."
Hogyne lett volna, nem csak Kínában, de az USA-ban is az 1800-as évek végén, amikor az adventista szekta elkezdte hirdetni a világvégét. Belőlük váltak ki a jehovások is.
15/63 A kérdező kommentje:
Pont ez a bajom a történelmi egyházakról leszakadt vallásokkal. Nem igazán meghatározható az, hogy mikortól számítjuk az utolsó időket. Az sem biztos, hogy most abban élünk.
2021. nov. 12. 19:47
16/63 anonim válasza:
Biztos hogy abban élünk. Krisztus megmondta hogy nemzet támad nemzet ellen, ország ország ellen és a gyerekeik megölik a szüleiket meg fordítva, az emberekből kiveszik a szeretet és magukkal foglalkoznak hogy sem másokkal és pénzsóvárság meg kapusok lesznek. Meg mi dtam hogy lesznek járványok is. A hold pirossa válása, csillagok lehullása meg hasonlók később lesznek. Akkor már nem utolsó napok lesznek hanem utolsó órák.
18/63 A kérdező kommentje:
Anjutca válaszoló, odáig egyetértünk, hogy nemzet támad nemzet ellen, vírusok, kiveszik a szeretet. Egy baj van ezzel a gondolatmenettel, hogy ez minden korban így volt.
2021. nov. 12. 23:00
19/63 anonim válasza:
Kérdező, én a Kádár rendszerben is éltem, az emberek nagyon szerették egymást. Volt becsület és segítőkészség. Most nem látom és hatalmas a hazugság, amit a Kormány is csinál. Azon csodálkozom, hogy az emberek nem veszik észre, tök természetes a világban a hazugság. Sőt mondhatom a hazugságokért élnek az emberek, olyan mintha a Sátán lenne a hazugság. Végülis Ő a hazugság atyja, amit Jézus is mondott.
20/63 A kérdező kommentje:
Ez utóbbi bejegyzéseddel nem tudok vitatkozni. Lefelé megyünk a lejtőn. A Kádár érában az ország morális állapota jobb volt. Valamilyen szinten bizony jobb lett volna, ha én is máskor születek.
2021. nov. 13. 15:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!