Egyetértetek különböző egyházak, például a Jehova Tanúi kijelentésével, miszerint az utolsó időket éljük?
Figyelt kérdés
Ha engem kérdeztek bizony elég erős ellenérzések vannak bennem. A vírus miatt sokan mondják, hogy már nincs sok hátra. Na meg minden, ami körülöttünk zajlik. Tény hogy valami ráció felfedezhető benne, de erre csak azt tudnám mondani, hogy vírusok mindig is voltak, élelmiszerhiány volt, háború volt, erdőtüzek voltak. Mégis azt érzem, hogy nem lehet őket meggyőzni semmiről. A logikus gondolkodás nekik semmi.2021. nov. 11. 18:57
31/63 anonim válasza:
Globális felmelegedéssel kapcsolatban kérdezd Gréta kisasszonyt, hogy miért pampog.
32/63 anonim válasza:
Mert egy figyelemhiányos, unatkozó tini?
33/63 A kérdező kommentje:
Volt olyan is, hogy valakit kiközösítettek, mert házasságon kívül született gyereke. Igen, sokak szerint ez bűn, szerintem viszont nem, illetve sokkal nagyobb bűnök vannak.
2021. nov. 18. 18:30
34/63 anonim válasza:
Ez miként kapcsolódik az utolsó idők jeleihez?
35/63 A kérdező kommentje:
Nem kapcsolódik, csak arról jutott eszembe, miért nem szeretem a Jehova Tanúi vallását.
2021. nov. 18. 18:44
36/63 Godaime válasza:
Azt is kiközösítik aki elhagyja a szektát. Hallottam már olyan anyáról aki kidobta otthonról az egyetlen fiát miután az közölte vele, hogy el szeretné hagyni az egyházat.
37/63 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy két testvér, mármint nem az ő elnevezésük szerinti testvér, hanem valódi vér szerinti testvér nem áll szóba egymással, mert kilépett az egyik.
2021. nov. 18. 19:28
38/63 anonim válasza:
Vidiripi
Olyan is van hogy két testvér titokban tartja egymással a kapcsolatot.
Vagy szülő a gyermekével. És igen olyan is van hogy teljesen megszakították a kapcsolatot!
39/63 anonim válasza:
Jézus egyértelmű tanítása ellenére amit itt ösze-vissza beszéltek, mutatja, hogy teljes sötétségben vagytok. Ez a rengeteg ellentmondó szöveghömpölyeg mutatná, hogy Jézus tanítványai vagytok? Ez lenne az eredménye annak, hogy Jézus elküldte a Vígasztalót, amely minden igazságra megtanít? Ez pont annak a cáfolata!Ezen a fórumon leginkább a zacc képviselteti magát, tisztelet a kivételeknek.
40/63 anonim válasza:
Jehováéknál minden 20-30 évben itt a világ vége. Be vannak folyamatosan fenyítve. Agymosott szekta. A Szőrtorony hetilapól olvassák a marhaságaikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!