Mit jelent az az állítás, hogy Isten maga a létezés?
"Onnan hogy van"
De létrejöttről volt szó, nem létezésről.
"Mert mesterséges és biológiai!"
Mégis mitől lenne mesterséges?
A létezés nem öröktől fogva van a mi 3D-nk ben. Hiszen a tudomány szerint
van kora, tehát létrejötte. A létezésnek létre kellett jönnie nem?
34.
Akkor áthelyeződött egy másik dimenzióból minden?
Ami a mi világegyetemünkben van, annak kellett lennie kezdetének.
Máskülönben nincs semmi, és mi sem írogatnánk...
De ha úgy gondolod, hogy valaki megnyitotta a mi 3D-nk et, pl. ahogy te egy szöveges fájlt, -ezzel létrehozol egy 2D létezési formát-
és telepakolja anyaggal, törvényekkel, szerves életformákkal, stb. akkor jól gondolod.
"Ami a mi világegyetemünkben van, annak kellett lennie kezdetének."
Milyen alapon jelented ki, hogy kellett?
32. Mégis mitől lenne mesterséges?
Onnan hogy tervezett, tehát létrehozták!(Mint az egérfogó.)
Mert működik rég óta, mert bonyolult felépítése, összetett, logikusan sorban van, értelmes funkciói vannak, mert a technológiával az ember másolja.
"Onnan hogy tervezett"
És mitől lenne tervezett?
Sem a régóta működés, sem az összetettség, sem a funkció nem jelenti hogy valami tervezett.
36-38.
Olyan alapon, amilyen alapon a tudósok azt, hogy x milliárd éves a világegyetem! Vagy tagadod, hogy nem állítja a tudomány?
Ha a logikus mechanizmusok, összetettség logikus, ráadásul bonyolult módon lévő életformák neked nem tervezettek, akkor nálad baj van!
"Olyan alapon, amilyen alapon a tudósok azt, hogy x milliárd éves a világegyetem! "
A tudósok a tudományos kutatások, a kísérletek, mérések, számítások alapján állítják amit állítanak.
"Ha a logikus mechanizmusok, összetettség logikus, ráadásul bonyolult módon lévő életformák neked nem tervezettek"
Egy faék az egyik legegyszerűbb dolog a világon, mégis tervezett. A kristályok pedig elképesztó bonyolultságú struktúrákat képesek felvenni, anélkül hogy bárki is tervezné őket.
Szóval nem nekem nincs összefüggés a két dolog között, hanem a gyakorlati példák bizonyítják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!