Mi van a mennyben? Hogy képzelitek el, milyenek ott a mindennapok?
Vagy csak ott vannak a lelkek és kész? Mi ott a boldogság lényege?
Bocsi, csak nem tudom miért üzlet nekem az az élet, amiben nem szexelhetek felhőtlenül, nem mondhatom ki a véleményemet, el kell tűrnöm a pofátlan rokonaimat szótlanul, miért nem lehetek szabad akaratú ember.
Mi ebben a buli? Mi van ott a mennyben, amiért nekem ennyire megéri nem élvezni rendesen az életet?
40!
Annyit azért tegyünk hozzá, hogy a tudomány és vallás kapcsolatán VALÓDI tudomány nem dolgozik, ez csak a szcientológia és az ID képviselői próbálják elhitetni.
Amíg valami a természetfeletti kategóriába tartozik, azaz nem vizsgálható tudományos módszerekkel addig nem lehet tárgya a tudománynak, ha pedig ilyen módszerekkel vizsgálható, akkor már része az anyagi világnak, azaz már nem természetfeletti.
"miért nem tudja megmagyarázni?"
Van fogalmad róla, hogy a tudomány hogyan működik?
"Egyáltalán létezik természetfeletti?"
A természetfeletti tudományosan nem vizsgálható, mivel nem része a világnak, ezért a válasz csak ez elehet: A fene se tudja. AKÁR létezhet is, csak mivel nincs kölcsönhatásban a világgal, ezért a kérdés tulajdonképpen totál érdektelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!