Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi van a mennyben? Hogy...

Mi van a mennyben? Hogy képzelitek el, milyenek ott a mindennapok?

Figyelt kérdés

Vagy csak ott vannak a lelkek és kész? Mi ott a boldogság lényege?

Bocsi, csak nem tudom miért üzlet nekem az az élet, amiben nem szexelhetek felhőtlenül, nem mondhatom ki a véleményemet, el kell tűrnöm a pofátlan rokonaimat szótlanul, miért nem lehetek szabad akaratú ember.

Mi ebben a buli? Mi van ott a mennyben, amiért nekem ennyire megéri nem élvezni rendesen az életet?

2021. okt. 13. 09:44
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
49%
Neked ezen nem kell aggódni.
2021. okt. 13. 10:07
 2/44 anonim ***** válasza:
14%

A Biblia szerint, csak 144 ezren jutnak oda. A többi embernek a Földön van reménysége élni. A halottak pedig semmit sem tudnak. Meg szűntek létezni, minden féle és fajta formában. A halál utáni élet, nem bibliai tanítás. A halál az élet ellentéte! Nem kerülsz egy jobb helyre. Hogy milyen a menny, vagyis az a dimenzió? Senki nem tudja!

Az biztos, hogy a mi világegyetemünknél x szer nagyobb!

2021. okt. 13. 10:26
 3/44 anonim ***** válasza:
83%

Senki nem tudja, mi van ott.

De mi van, ha nem is létezik?

Akkor csak ez az egyetlen életed van, semmi más.

2021. okt. 13. 10:41
 4/44 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem ki számolta meg ezt a 144 ezret? Valaki odajutott és visszajött az eredményekkel? Mennyei statisztikai hivatal is létezik?
2021. okt. 13. 11:13
 5/44 A kérdező kommentje:
És ha a 144001. Ember ugyanolyan jó mint a többi akkor neki már nincs kapacitás? Mekkora genyóság ez nem?
2021. okt. 13. 11:16
 6/44 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező. Ez már a te bajod!

Vegyél a Vatikántól belépőt:)

2021. okt. 13. 11:36
 7/44 anonim ***** válasza:
72%

A Jehova Tanúi, kérdező, ők számolták ki. Legalábbis nekem ez ugrik be, amikor 99-ben a világvégét várták, és nyomták a csengőmet, és a férjem beengedte őket, na tőlük hallottam ezt a 144 ezret.

Kissé meglepődtek, amikor közöltem velük, hogy a fene akar kiválasztott lenni a mennyben, ha nem vihetem magammal a családomat, a barátaimat és a macskáimat.

2021. okt. 13. 12:03
 8/44 anonim ***** válasza:
52%

A Koràn elég sok mindent elmond arról hogy milyen lesz a Jannah vagyis a Paradicsom a muszlimok szàmàra.

Szexuális életre is lesz lehetőség például.

Mindenki gyarló tulajdonsàgaitól megtisztulva fog ott élni. Aki odakerül persze.

Abdullah

2021. okt. 13. 12:24
 9/44 A kérdező kommentje:

De attól én még jó ember vagyok, ha megvédem az igazamat nehogy eltapossanak. Azért leszek jó ember, mert hagyom, hogy bántsanak, megalázzanak, meg csak akkor szexelek, ha van róla gyűrű meg papír? Meg (wtf?), fizessek a vatikánnak?

Régen árultak búcsúcédulát, egy józan ember már érzi, hogy ez csak anyagi üzlet azoknak, akik gyenge embereken akarnak élősködni.

Szóval kérdezem mégegyszer: mi van annyira jó a mennyben, ami miatt nekem jókislányként el kell tűrnöm egy többezer éves könyv szabályait, amit hétköznapi emberek írtak?

2021. okt. 13. 13:09
 10/44 anonim ***** válasza:
74%
Első vagyok. Miért kellett engem lepontozni? Mennybe senki sem kerül, aki nem akar és a kérdező nem akar, tehát neki ezen nem kell aggódni.
2021. okt. 13. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!