Miért van az, hogy sok vallásos ember (zsidók, keresztények, muszlimok vegyesen) elhiszi, hogy a Világot alig 6000 éve teremtették (az ezt megcáfoló tengernyi bizonyíték ellenére)?
Aranyosak vagytok, hogy egy csomó ember válaszát nekem akarjátok tulajdonítani. Látom, megy a mellébeszélés, önkondicionálás, stb.. De hát ez a sorsa annak, aki marhaságokban hisz: materializmus, törzsfejlődés. Mivel tudományosan bizonyíthatatlan, így maszatolni kell, hogy ez nem tudományos, ez tudományos, ez nem tudós, ez tudós, stb... Tele vagytok érvelési hibával+ehhez hozzá jön, hogy a törzsfejlődésnek nulla a bizonyítéka, így elég rosszul álltok:)
Én meg szeretem, ha velem foglalkoznak. Így akkor 3-0 nekem.
“Én meg szeretem, ha velem foglalkoznak.”
Ezzel nem is lenne baj, sok embernek van szeretethiánya/ figyelemhiánya, kezelhető. A baj az ,hogy évek óta GyK-s trollkodással harcolod ki azt a kevéske figyelmet amire vágysz. Ez probléma, s mivel másokat is belevonsz ezért nem mondhatod ,hogy magánügy. Ez így csak rombolás amivel mások idejét rabolod, plusz a keresztényekre is rossz fényt vetsz mivel annak vallod magad. Persze nem te vagy az egyetlen, rajtad kívül minden kategóriában van legalább 1-2 ilyen mint te, meg minden közösségi felületen, főleg azokon ahol könnyű teljesen anonim maradni. Nem véletlenül tanácsolják/ tanácsoljuk néha ,hogy keressetek fel egy jó pszichológust, találjatok valami hobbit amivel nem ártotok másnak stb.
" találjatok valami hobbit amivel nem ártotok másnak stb."
Az evó buktatása elég jó hobbi, bár tény, hogy úriember biztos lóra nem fogad, de ez van.
"Értelemszerűen az tudományos, ami teljesíti a tudományos kritériumokat."
Na végre beláttuk, hogy az evó bizonyítása nem tudományos, csak annak köntösébe van bújtatva
"rajtad kívül minden kategóriában van legalább 1-2 ilyen mint te, meg minden közösségi felületen, főleg azokon ahol könnyű teljesen anonim maradni."
Azért azt nem feledjük, hogy a trollok ti vagytok. Azért, mert velem foglalkoztok, nem a témával, attól még trollok maradtok. Ez is a trollkodás egy fajtája. NEm tudjátok védeni az evolúciót, helyette jön a jól bevált lejáratás. Csak ott buktok bele, hogy ez engem nem zavar
"Én meg szeretem, ha velem foglalkoznak. Így akkor 3-0 nekem"
Azon túl egyébként, hogy a vita összes pontját elvesztetted, miután egyetlen állítasodat sem tudtad semmivel alátámasztani, még a szeretethiányod kapcsán is elbuktál.
Hisz választhattál volna megannyi módot ahol építő jelleggel vonod magadra mások figyelmét. Ezzel pedig mindenki nyer.
Ehelyett választottál egyet amivel évek óta semmit nem vagy képes elérni, cserébe viszont a saját idődet is pazarlod és mindenkiét aki csak szóba áll veled.
Szóval még ezzel is felsültél.
"Na végre beláttuk, hogy az evó bizonyítása nem tudományos"
A vita során 4 tudományos írás került linkelésre, ebből egyik épp az evolúció tudományos bizonyításáról szólt.
Nagyon nem vagy képben...
"Azon túl egyébként, hogy a vita összes pontját elvesztetted, miután egyetlen állítasodat sem tudtad semmivel alátámasztani, még a szeretethiányod kapcsán is elbuktál."
Jáj, de rossz nekem:)
"Ehelyett választottál egyet amivel évek óta semmit nem vagy képes elérni, cserébe viszont a saját idődet is pazarlod és mindenkiét aki csak szóba áll veled."
És mivel velem kötelező leállnotok vitatkozni, így ez az én hibám természetesen. Azért az evolúció folyamatos buktatása nem nulla dolog.
"Azért az evolúció folyamatos buktatása nem nulla dolog."
De hogy te csak úgy csinálsz, mintha, és amikor a buktatási kíserleteid sorra cáfolják, akkor szimplán ignorálod a tényeket, az már egy eleg nagy nulla részedről.
"és amikor a buktatási kíserleteid sorra cáfolják"
:))) Ez aranyos. Én nem ignorálom a tényeket, hisz folyamatosan azt írom, hogy a törzsfejlődés megbukott. Szerintem te most önvallást írtál le, beláttad, hogy ti ezt teszitek. Erről nem tehetek, de nektek sem kötelező a materializmus oldalán állni. Ne feledjétek, hogy erről nem én tehetek
"Én nem ignorálom a tényeket"
Akkor ajánlom a 34. kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!