Miért van az, hogy sok vallásos ember (zsidók, keresztények, muszlimok vegyesen) elhiszi, hogy a Világot alig 6000 éve teremtették (az ezt megcáfoló tengernyi bizonyíték ellenére)?
"Utánanéztem, mégsem találtam.
De akkor tessék, te tudsz egyetlen tudományos tanulmányt is, ami 6000 éves univerzumra utal?"
Felesleges ezt minden héten eljátszani. Múltkor linkeltem neked kb. 2000 bd tanulmányt.
"A párhuzam abban van hogy egy tudatlan ember meglát valamit, amit nem ért, és ahelyett hogy megvizsgálná, inkább egy, a saját világképének megfelelő ostobaságot magyaráz bele."
Na, ezt mondom, hogy ne így csináld. De ha te is tudod, hogy rossz a módszered, akkor...? Senki nem gondolja komolyan, hogy a materializmus igaz, még te sem
"Már miért ne konzerválna? Van erre bármilyen tudomanyos bizonyítékod, vagy csak szeretnéd, ha így lenne?"
Igen, a tudományos bizonyítékom az általános iskola. De te felőlem tiltakozhatsz, de még az evóbiolgusok is elismerik, hogy lehetetlen, ezért kezdtek olyan ostoba magyarázkodásba, hogy folyékony nitrogén került oda, az konzerválta 70 millió évig, stb. Ami persze nevetséges. De te persze ezt állítod, hogy a jég milliárd évekig konzervál... remek
"Múltkor linkeltem neked kb. 2000 bd tanulmányt."
Nekem biztos nem. De nem is kérek 2000-et, egyetlen darab elég. Csak az ténylegesen egy tudományos tanulmány legyen (tehát a vizsgált hipotézis leírása, a kívánt tesztelési módszer indoklása és a megismételhető vizsgálatok, kísérletek részletes leírása, azok kiértékelése a felvetett hipotézis szempontjából) és azt bizonyítsa, hogy az univerzum legfeljebb néhány ezer éves!
Ilyet tudsz mutatni egyetlen egyet is?
"Na, ezt mondom, hogy ne így csináld."
Nem is én tettem így. Olvasd el újra, amire reagáltál, és most értelmezni is próbáld meg!
"Igen, a tudományos bizonyítékom az általános iskola."
Akkor mutasd, mi van az általános iskolában ami bizonyítja, hogy lágyszövet a megfelelő konzerválódási körülmények között ne maradhatna fenn évmilliókig is!
"Ilyet tudsz mutatni egyetlen egyet is?"
Persze, múltkor linkeltem vagy 2000-t, keresd vissza
"Akkor mutasd, mi van az általános iskolában ami bizonyítja, hogy lágyszövet a megfelelő konzerválódási körülmények között ne maradhatna fenn évmilliókig is!"
Még mindig fagyásról van szó, nem pedig általános konzerválásról. Tényleg nem érted? A fagyasztás nem valami általános konzerváló csodaszer, ami időtlen ideig konzervál, pláne nem 70 millió évig:) Tényleg nevetséges, hogy erről vitatkozunk. Színvonaltalan
"Persze, múltkor linkeltem vagy 2000-t, keresd vissza"
Ha a múltkor be tudtál linkelni 2000-et, most is be tudnál egyet.
Mar persze ha létezne ilyen tanulmány...
"Még mindig fagyásról van szó, nem pedig általános konzerválásról"
1. A fagyás is egyfajta konzerválás.
2. Megfagyni is többféleképp tud valami.
3. Ez csak mellébeszélés. Akkor vehetem úgy, hogy nem csak a kommented másik fele, de ez is csak levegőbe beszéles volt részedről, amit semmilyen tudományos eredmény nem bizonyít?
"Ha a múltkor be tudtál linkelni 2000-et, most is be tudnál egyet."
Persze, hogy betudnék, de nem fogok. Tudod, hogy mit jelent a "falra hányt borsó" kifejezés?
"Akkor vehetem úgy, hogy nem csak a kommented másik fele, de ez is csak levegőbe beszéles volt részedről, amit semmilyen tudományos eredmény nem bizonyít?"
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Én nem evóbiológus vagyok, hogy szervezzem a gondolkodásod. Nyilávn semmi közöd a természettudományokhoz, a kalandozó gondolataidnak még paradox határa sincs, nekem erre meg nincs időm, hogy visszamenjünk az 1x1-ig, és 8+4 év tananyagát tanítsam neked itt a gyak-on
"Tudod, hogy mit jelent a "falra hányt borsó" kifejezés?"
Igen. Jó példa erre mondjuk tőled alátámasztást kérni az állításaidra ezek szerint, hisz szokas szerint felsültél vele mindkét témakörben.
"Igen. Jó példa erre mondjuk tőled alátámasztást kérni az állításaidra ezek szerint, hisz szokas szerint felsültél vele mindkét témakörben."
:))) Semmi baj, nyugodj meg. Attól, hogy engem üldözöl és össze vissza beszélsz, sajnos nem lesz igaz a törzsfejlődés és a materializmus. Erről nem én tehetek és arról sem, hogy marhaságokban hiszel.
Mit erőlködsz? Mondtam már, hogy hiszel bármiről, akár rólam is azt, amit csak akarsz
"Mit erőlködsz?"
Reménykedem benne hogy egyszer még leesik neked is a tantusz, hogy vajon miért nem léteznek tudományos eredmények amik bármit is bizonyítanának a hitedből.
"Reménykedem benne hogy egyszer még leesik neked is a tantusz, hogy vajon miért nem léteznek tudományos eredmények amik bármit is bizonyítanának a hitedből."
Mondom, semmi baj. Most izgulsz, azért írsz le mindent negyvenszer? Te nem vagy szórakoztató, untatsz
" Te nem vagy szórakoztató, untatsz"
Nem is volt célom, hogy szórakoztassalak, én csak bizonyítékot próbáltam kérni a te állításaidra, és te buktál el ezen mind a kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!