Annyi ember szeretné megváltani a világot, de nincs hozzá ereje, akkor Isten miért nem váltja meg, komolyan ez a legjobb amit alkotni tudott?
*a nagy gazdagságban
Vagyis úgy tűnik, hogy ő leveszi magáról a felelősséget, de egyébként a hívei ezt mondják, hogy ő nem felelős a rosszért. Ha a keresztény isten is ezen az állásponton lenne, az csak azt mutatná, hogy nincs a helyzet magaslatán. Le kellene váltani, mint istent, nem való annak.
Kreatti az, aki mindenhol az evolúciót próbálja tagadni (a siker legcsekélyebb reménye nélkül). Gondoltam hasonló a hasonlóhoz...
A vallásosságát meg nem tudom, lehet hogy megjátssza.
Amúgy tök mindegy, csak gondoltam vele jókat beszélgethetnétek..., ha már te is az evo tagadó szintre süllyedtél.
A keresztények Istenéről meg annyit, hogy egy ostoba, narcisztikus, megalomán szadista a Bibliában leírtak alapján.
56.
Már pedig tisztára olyan vagy mint Kreatti.
55.
Ő sem hiszi el amit ír csak provokál.
Darkmoon80, én pl. nem hiszek a Napban. Mivel nem láthatom, mert elvakít, ezért honnan tudnám hogy van.
Fényt ad valami, de amíg meg nem foghatom a Napot, addig nem hiszem.
Így is lehet élni...
58.
Ez egy nagyon rossz példa.
Amúgy attól még hogy elfogadja valaki isten(ek) létezését az nem jelenti azt hogy azt fogja elfogadni amelyiket ti mondjátok.
59.
Továbbra is úgy viselkedsz.
De ha tényleg téríteni akarsz és nem csak provokálsz akkor bizonyítsad be. Például azzal hogy felhozol bármiféle bizonyítékot a megfélemlítő stratégia helyet.
Különben csak provokálsz másokat szórakozásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!