Annyi ember szeretné megváltani a világot, de nincs hozzá ereje, akkor Isten miért nem váltja meg, komolyan ez a legjobb amit alkotni tudott?
Figyelt kérdés
Idegesít az Isten.2021. okt. 5. 01:14
1/62 anonim válasza:
Há lökjük má' meg more ezt a csávot, há' lökjük mán meg dikk má💪
2/62 anonim válasza:
Eleve miért teremtett olyan világot, amit meg kell váltani... de sehogy se megy?
3/62 anonim válasza:
Pár lehetőség:
- gonosz
- nem létezik
- van valami nagy terve
- még nem jött el az ideje
- nem foglalkozik az emberekkel
4/62 anonim válasza:
Már megváltotta. Majd általánosban tanultok Jézusról
5/62 anonim válasza:
Nem sokat érünk egy olyan megváltással, ami után semmivel se lesz kevesebb a bűn.
6/62 anonim válasza:
"Nem sokat érünk egy olyan megváltással, ami után semmivel se lesz kevesebb a bűn."
Ti nem? Mi igen. Akkor ez eldőlt:)
7/62 anonim válasza:
Ez az ördög világa, spirituális erők irányítanak felülről mindent. Ezért nem tudnak sokan a buneikbol szabadulni
8/62 anonim válasza:
Kreatti, te elég sokat teszel egymagad is, hogy rosszabb legyen a világ, de azért ne legyél elszállva magadtól.
Mengelének például a nyomába se érhetsz.
De például a Soros kampányt se te találtad ki.
9/62 anonim válasza:
Nem biztos, hogy Kreatti az, sőt, szerintem biztosan nem. Van egy másik két pipás is már, aki jóval fundamentalistább nála. Ő nehezebb eset.
10/62 anonim válasza:
Egyébként szerintem a 6-os Kreatti, de a 7-es már nem ő. Róla beszéltem, aki fundamentalistább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!