Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a zsidók istene létezik,...

Ha a zsidók istene létezik, hol volt a holokauszt idején?

Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 15:16
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
15%
Az Jézus bosszúja lehetett, amint ígérte, hogy saját népe üldözött lesz és arabok között is kell élnie idegen népek között, ami most igaz, ha muszlim robbantgatókra gondolunk.
2021. szept. 22. 15:39
 2/50 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanott, ahol a keresztényeké és a muszlimoké.
2021. szept. 22. 16:02
 3/50 anonim ***** válasza:
23%
Ha a katolikusok istene létezik akkor hol volt a 2. Világháború alatt?
2021. szept. 22. 16:15
 4/50 anonim ***** válasza:
38%
Ha az időn kivül él akkor minden olyan eseménnyel tisztában van ami a múltban és a jövőben történt és majd végbemegy. Ha akarta volna akkor nem lett volna holokauszt, de megengedte, hogy valami nagyobb tervének a részeként felhasználja.
2021. szept. 22. 20:41
 5/50 A kérdező kommentje:

Ja, megengedte ezt a mocskosságot is:

[link]

És ezek után a zsidók istenét világszerte imádják.

2021. szept. 22. 21:56
 6/50 anonim ***** válasza:
8%

Azt se felejtsük el, hogy melyik városban ölték meg a Fiát és 2000 éve mit mondott Jézus:

Luk 13:34 Jeruzsálem! Jeruzsálem! ki megölöd a prófétákat, és megkövezed azokat, akik te hozzád küldettek, hányszor akartam egybegyűjteni a te fiaidat, miképpen a tyúk az ő kis csirkéit az ő szárnyai alá, és ti nem akarátok!

Luk 13:35 Íme pusztán hagyatik nektek a ti házatok; és bizony mondom nektek, hogy nem láttok engem, mígnem eljő [az] [idő], mikor [ezt] mondjátok: Áldott, aki jő az Úrnak nevében!

Sajnos ki lesznek szolgáltatva ezután is még ennél is jobban az ellenségeiknek, amig nem mondják ki amit Isten akar. Akkor viszont siratni fogják azt akit átszegeztek, és a megbékélésük Istennel az egész világ felszabadulása lesz az átok és a gonosz alól.

2021. szept. 22. 22:43
 7/50 anonim ***** válasza:
62%

"Ha a zsidók istene létezik"

Nincs zsidó Isten.

2021. szept. 22. 23:44
 8/50 anonim ***** válasza:
58%

Az a gond,hogy van hogy vádoljuk Istent. Még hívő körökben is.Még én sem értem hogy mit miért enged meg pedig régóta keresem Őt. Az egyik hozzászólóval tudok egyet érteni,mi szerint nem látunk bele Isten tervébe.

Lehet hogy csak egy kis darabkát látunk a teljes kirakóból de Ő már látja,tudja,hogy mi lesz belőle. Nem értünk sok mindent,még azt sem tudjuk néha hogy az emberek mit miért tesznek,nemhogy Isten,a mindenható miért enged meg dolokat.

Ne vádoljuk Őt,ne csak azt lássuk hogy mennyi rossz van a világon és hibáztatva Őt.Lássuk meg azt is hogy mi mindent tett meg értünk. Ezt minden embernek mondom,magamnak is! Mert néha hajlamosak vagyunk borúlátóak lenni.

2021. szept. 23. 03:03
 9/50 anonim ***** válasza:
35%

Ne feledjük, hogy a Teremtéskor Isten szabad akaratot adott az embernek, tehát ami az emberi akarat alapján történik, nem kérhető Tőle számon!

Ha nem így lenne, akkor itt lehetne kérdezni: "Miért mindenben Isten dirigál, miért nem rendelkezhetek én az életemről?"

Éppen ez okból visszatetsző nekem a sokak által hirdetett 'Jézus Királysága'.

2021. szept. 23. 05:31
 10/50 HakapiszikMatyi ***** válasza:
58%
"Hol volt, hol nem volt..."
2021. szept. 23. 11:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!