A szegényebb néprétegek-csoportok körében az ateizmus/ateista gondolkodás kevésbé elterjedt, mint a jobb anyagi körülmények között élő emberek között?
"Sajnálom, mert látom, hogy beteg vagy."
Csukd be a szemedet, aztán akkor nem látod.
"De egy sátánista mentálisan nem lehet ép."
Hol van itt sátánista?
"aki nem hisz az evós mesében"
Az még mindig nem mese, csak olyan bonyolult, hogy könnyebb mesének felcímkézned, mintsemhogy elgondolkodnál rajta.
"Nem szabad ezt így csinálni, ne legyél a magad ellensége!"
Ezt nem értem.
"és akkor megtalálod Jézust és örök életed lesz!"
1. Jézust nem lehet megtalálni, mert kb. 2000 éve felment e mennybe.
2. Örök élet nicsen, ezt te is tudhatnád. De ha bemutatsz nekem egy minimum 200 éves embert, ígérem, személyesen dicsérlek meg. (Ha 500 éves is megvan, kétszer is.)
"Az még mindig nem mese, csak olyan bonyolult, hogy könnyebb mesének felcímkézned, mintsemhogy elgondolkodnál rajta."
Elgondolkodtam, még nagyobb mese
"Ezt nem értem."
NA gondolkozz!
"Jézust nem lehet megtalálni, mert kb. 2000 éve felment e mennybe."
Még mindig szellemi beszéd
"Örök élet nincsen, ezt te is tudhatnád. De ha bemutatsz nekem egy minimum 200 éves embert, ígérem, személyesen dicsérlek meg."
Majd általánosban fogjátok tanulni az alapvető ismereteket a Bibliából, addig nem foglalkozz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!