Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A szegényebb néprétegek-csopor...

A szegényebb néprétegek-csoportok körében az ateizmus/ateista gondolkodás kevésbé elterjedt, mint a jobb anyagi körülmények között élő emberek között?

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 18:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem.

Van neki elég, csak a kapcsolódásuk sikerült furán.

2021. szept. 8. 10:32
 12/42 anonim ***** válasza:
83%

1. Ki az a Kreatti?

2. "ateisták (sátánisták)" -- Ez mi??

3. "evolúció hívők" Evolúcióhívő: ha lenne, így kéne írni, de nincs ilyen szó. Az evolúció tény, nem kell benne hinni. Van. Olyan, mintha autóhívőt írnál. Vannak autók, tény.

2021. szept. 8. 14:39
 13/42 anonim ***** válasza:
97%

Kreatti az, aki mindezt - és még sok hülyeséget - terjeszti.

Fel fogod ismerni te is ezután a stílusáról, meg a két pipás alacsony %-áról.

Ő a zűrt élvezi, és mindent megtesz, hogy fokozza.

2021. szept. 8. 14:50
 14/42 anonim ***** válasza:
97%
Egy ismerősöm Norvégiában él, ő azt mondta,hogy ott igen magas az életszínvonal, és kevés a hívő ember.Az ő véleménye szerint ha az embernek mindene megvan, amit szeretne, megelégedett az életével, nem fordul a valláshoz segítségért. Ennyit szerettem volna írni.
2021. szept. 8. 19:27
 15/42 anonim ***** válasza:
9%

"2. "ateisták (sátánisták)" -- Ez mi??"

Na gondolkozz!

""evolúció hívők" Evolúcióhívő: ha lenne, így kéne írni, de nincs ilyen szó."

Huh, most jól megfogtál. Örülök, hogy te sosem írtál el semmit! Amúgy az "evolúcióhívő" gyűjtőnév, nem kell nagybetűvel írni mondat közben!

"Az evolúció tény"

Igen, ebben egyetértünk, hogy tény, hogy cáfolva van. Ha valóban tény lenne, bizonyítani is tudnád, nem csak mantráznátok, hogy tény.

"Olyan, mintha autóhívőt írnál. Vannak autók, tény."

Az az létezése tudományos tény, mert teljesíti a három kritériumot:

1. megfigyelhető

2. definiálható

3. reprodukálható

Tehát, mivel mesében hiszel, ezért létezik olyan, hogy evolúcióhívő. Pl. te.

A törzsfejlődés egyik pontot sem teljesíti.

"Az ő véleménye szerint ha az embernek mindene megvan, amit szeretne, megelégedett az életével, nem fordul a valláshoz segítségért"

Persze, mert a pénzben bízik. Két Isten van, az eredeti és a pénz. Mindenki szolgál valamelyiknek. Én elég jól élek, mégis hívő vagyok, tehát máris cáfoltalak

"1. Ki az a Kreatti?"

Ha megjelenek, kitör a pánik, mert eddig minden vitát megnyertem és sikeresen cáfoltam az evolúciót

2021. szept. 21. 14:30
 16/42 anonim ***** válasza:
83%

"Amúgy az "evolúcióhívő" gyűjtőnév, nem kell nagybetűvel írni mondat közben!"

Nem mondat közben szerepel. A mondatom első betűje az "E". ezért nagybetű. Előtte pedig idéztem tőled. Vagy ha neked lenne igazad, kisbetűvel kellett volna írnod a saját reakcióidat is.

Szerinted ami létezik, az megfigyelhető, definiálható, reprodukálható. Te gondolom megfigyelhető vagy, mert nem vagy átlátszó. Definiálni is lehet. Reprodukálni viszont hogy tudod magad? Van klónozógéped? :D

""1. Ki az a Kreatti?" Ha megjelenek, kitör a pánik, mert eddig minden vitát megnyertem és sikeresen cáfoltam az evolúciót"

Na, az aztán igen. Nagyon büszke lehetsz magadra, hiszen te vagy a világ legokosabb embere!

2021. szept. 21. 15:23
 17/42 anonim ***** válasza:
14%

" A mondatom első betűje az "E". ezért nagybetű"

Lássuk, hogy hazudsz-e. Idézem a mondatod:

"3. "evolúció hívők" Evolúcióhívő: ha lenne, így kéne írni, de nincs ilyen szó."

A mondatod első betűje egy szám. A hármas. Mondat közben nagybetűvel írtad, és elkezdtél hazudozni.

"Nagyon büszke lehetsz magadra, hiszen te vagy a világ legokosabb embere!"

Igazad van, az evót nem nagy szám cáfolni. De ti izgultok itt a vallási rovatokban, hát cáfolgatlak titeket. Az, hogy megnyertem minden vitát, egy tény, ebből logikusan nem következik, hogy büszke vagyok erre.

Ti tudtok egyáltalán logikusan gondolkodni? Mert valahogy sosem sikerül. Csak a csúsztatás megy.

2021. szept. 21. 15:50
 18/42 anonim ***** válasza:
79%

A "3." az egy sorszám, te igenbuta.

Az evó az nem valami benzin?

2021. szept. 21. 15:58
 19/42 anonim ***** válasza:
10%

"A "3." az egy sorszám, te igenbuta."

ok, akkor hagyjuk el a hármast. :

"evolúció hívők" Evolúcióhívő: ha lenne, így kéne írni, de nincs ilyen szó."

Mondat eleje kisbetű, utána meg nagybetűvel írod az evolúcióhívőt. De legalább igazi sátánsiták vagytok, mindig hazudoztok

"Az evó az nem valami benzin?"

Ne erőlködj

2021. szept. 21. 16:02
 20/42 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert te jómódú vagy és hívő, ettől még a többségük nem az. Tehát nem cafoltal. Vagy talán Norvégiában élsz?

Abban egyetértünk, hogy az evolúciót tényleg nem tudták bizonyítani.

2021. szept. 22. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!