A román ortodoxok a Hiszekegy elmondása előtt miért mondják hogy ajtók ajtók legyetek bölcsebbek?
Érdekes elképzelés. Tényleg jól ismered ezt a két vallàst. :)
Abdullah
Adja Isten ( vagy Allah) hogy egyszer valaki létrehozza a református+ ortodox keveréket. Én megmondani mit kell csinálni és remélem hogy főleg amit én akarok lenne döntő. De ahhoz Nagyon Ragaszkodnéj hogy az oltáriszentség legyezését Hiszekegy közben, gyakori keresztvetést, ajtók hívását, nép tömjénezését most és mindenkorra és mindörökké orokre Felyezzük be!! Mert én azoknak semmi Keresztény értelmét nem látom, inkább Eretneknek, pogánynak.
Nagyon szigorúan venném hogy mindent elhiggyjenek amik az egyház tételei, mindenkit regisztrálják akár katekumen, akár Híveim, akár kiátkozta aki be se lephet. Mert aki egy picit is ellentmondana kolostorba záratnám és ha aztán is ellentmondana az egyháznak akkor a pápával és apatriarkaval kiatkoznam. A hülye reformátusok lehet fogadnak mert azok nem tisztelik a pápát de katolikusok és román ortodoxok nem fogadnak akik pápa és pátriárka tisztelők. Én a katolikust, ortodoxt és reformátust (csak Azért mivel én is reformatus vagyok) beengedném de csak a Második nagy ekténiáig,utána Katekumenek távozzanak. Csak a megkeresztelt híveik maradhatnának.az áldozati liturgián és én mivel ( református) Vallasalapito volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!