Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valami könyvet vagy módszert...

Valami könyvet vagy módszert vagy bármit tudtok, ami gyorsan megtanít románul?

Figyelt kérdés
Gyors alatt olyan fél évet értek. Haladó szintre szeretnék eljutni. Általános és üzleti nyelv is menjen. Anyanyelvi szint a fő cél, de nyilván az éveket vehet igénybe.

2021. aug. 4. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, az a baj, hogy nem minden nyelv tanulható ki fél év alatt, mint egy angol vagy spanyol. A gyors módszerek pedig a minőség kárára mennek.
2021. aug. 4. 14:00
 2/9 anonim válasza:
100%
Szerintem, menj el romániába. Szerb nyelvet szerbeke között tanltam meg. Nincs jobb attól, mikor egész nap csak idegennyelven beszélnek hozzád te meg válaszolsz. Gyorsan lehet haladni.
2021. aug. 4. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Én 40 éve élek Romániában, mégse tudok jól románul. Ocsmány barbár nyelv.
2021. aug. 4. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Ott kell szuletni
2021. aug. 4. 15:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem ott születtem, de Debrecenben lakok, Nagyváradra le tudok biciklizni.
2021. aug. 4. 15:37
 6/9 anonim válasza:
100%
Vagy találj valakit, aki beszéli mindkét nyelvet. Vele társalogj video chat en de csak a tanulandó nyelven beszéljetek kizárólag. Apránként, lassan megtanulod majd a konyhanyelvet ami az alapvetö értekezéshez kell majd. Én szerb nyelvü szabadegyetemi elöadásokra is jártam, ahol ugyancsak lehet haladni a nyelvisemerettel. Megtanulhatod azokat a szavakat is, melyeket a köznép kevésbé használ. Ha elsajátitasz egy nylevet, akkor megnyilik elötted majd annak a népnek lelke, akiét megtanultad.
2021. aug. 4. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#1, az angol nem tanulhato meg fel ev alatt, altalanos es uzletszintre. Nem ugy, hogy igazi tudas is legyen.
2021. aug. 5. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Csak mondtam egy állítólag könnyű nyelvet példának.

Bár mondjuk szerintem nagyon nem is létezik olyan nyelv amit fél év alatt úgy megtanulsz, hogy az komoly/használható magas szintű tudás legyed. Legfeljebb épphogy az alapokat.

2021. aug. 5. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

"Szerencsére nem ott születtem"

Akkor minek akarsz megtanulni anyanyelvi szinten?:D

2021. aug. 7. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!