Szerintetek a drogok a Sátán fennhatósága alá tartozik?
#70:
A gonoszságot éltetted. Arra buzdítottál mindenkit hogy ha szeretne nyugodtan kövessen el gonosz tetteket.
Nem kell a sóder.
Abdullah
Így van.Aztán 5x elmagyaráztam az igazi gonoszság természetét hangsúlyozván,hogy az nem összekeverendő az emberek kicsinyes rosszindulatával.
Szerintem koherensen közöltem nézeteimet míg tőled csak az allahkal való fenyegetésre futotta.
#72:
A gonoszságnak nem szabad teret engedni. Mert emberek vagyunk. Elmondtam ötször. Csak közöltem hogy mi lesz a következménye annak amit csinálsz. Nem "fenyegetőztem' volna, ha nem dicsőítetted volna az önkényt, az önzést, a gonoszságot.
És ne gyere újra a szabadság, és természetesség dumáddal.
Sajnálom hogy lesülyedtem a szintedre.
Abdullah
"És ne gyere újra a szabadság, és természetesség dumáddal."
Nem is tudnám már másféleképpen is elmagyarázni...
Sátán megérti ha gyűlöletet érzel azok iránt, akik ellene jönnek. A szereteted és gyűlöleted egy szív, mely Sátántól származik. Szigorú és embertelen. Amikor szereteted erősebb az igaz ördögi gyűlöleted engesztelhetetlenebb és irgalmatlanná válik. Alapból tiéd az ördögi szándékok minden tisztasága, bármilyen tett is kövesse az ellenség irányába. Nincs másfajta erkölcs.
A gonoszságnak nem szabad teret engedni?Miközben isten összes teremtménye számtalan módon gyilkol önmagával az élen.Emlékszel mit írtam?Ez ennek a világnak az erénye.
Önkény és önzés?Ezek a fogalmak építették fel a világuk. A gonosztól való félelem táplálja a vallásod,nekünk nincs rátok szükségünk.
Bár a müzzeinek énekét imádom hallgatni..:D
"Sajnálom hogy lesülyedtem a szintedre."
Itélkezel ami még mindig azért felesleges,mert nem értetted meg azt,hogy nem vagyunk egy rendszerben,rám nem érvényesek a szabályaid.Hogy tudnál a szintemre sűllyedni ha nem vagyok rabja a "mércédnek"?
Te elfogadnád ha azt mondanám,hogy vallási értelemben csorda-állat vagy én viszont fejődtem?
Azt mondod sajnálod...Az a szabadság, ha sohasem kell bocsánatot kérned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!