Szerintetek a drogok a Sátán fennhatósága alá tartozik?
#21:
A jelenlegi Bibliában tengernyi ellentmondás van, ezzel egy muszlimnak nem mondasz újat :D Engem aztán nem érdekel a Biblia.
Jézust a Messiást Allah küldöttét pedig sohasem feszítették keresztre ! Ezt csupán a keresztények gondolják így.
Azt hiszem elég időt fecséreltem rád.
Alhamdulillah ! Dicsőség Allahnak a Gondviselőnek és az Irgalmasnak !
Abdullah
#23:
Hiszed vagy sem, akkor is hinnék Allahban, és szolgálnám Őt, ha tudnám hogy a pokol lesz az osztályrészem.
Egyébként szeretkezés előtt ajánlott magasztalni Allahot, hiszen az is istenszolgálat.
Abdullah
#25:
Még a legtitkosabb gondolataidról is tudomása van. Éppen ezért is teljesen abszurd azt feltételezni, hogy bárki akár ember, akár dzsinn fel tudna "lázadni" ellene.
Abdullah
Azok ilyen elvakultak az iszlámban akik keresztényként kezdték.Igazam van?
Isten/allah vagy egy zsarnok vagy olyan messze van, hogy nem törődik az emberekkel, legalábbis nem úgy tűnik mintha törődne. Lucifer ellenben nagyon is közel van,Neki személy szerint gondja van ránk kire így kire úgy. Az isten kérdést bármerről is közelítsük csak oda jutunk, hogy Lucifert kellene imádni. Ha isten távol van azért mert e világ istene Lucifer. Ha közel van akkor ugyebár rossz isten,tehát megint Lucifernél kötünk ki.Nem dzsinn Ő,már a kezdetek óta tereli az emberiséget már a kiűzetés óta.Aztán jöttek a vallások,hogy megvédjenek tőle/önmagunktól,bűnt kiáltva de azóta csak számotokra minden rosszabb lett.Az egész úgy van kitalálva, hogy bármit teszel bűnt kövess el. És miért?! Azért, hogy ne feledkezz meg róla, hogy neked szüntelen nyalnod kell istennek s az egyháznak.
Egészségedre...
#27:
Olyan mintha nem egy vilàgban élnénk. Fogalmam sincs mi a francról beszélsz.
Ide figyelj, ezt a dumàt nekem nem adod el. 1 forintot nem ér az "érvelésed". Ezt a szöveget maximum a megkeseredett keresztények veszik be.
Abdullah
Te se érveltél csak a vakhited bizonygattad mintha allah is gykzna...
Más nézőpont neked nem létezik mert el vagy vakítva,különben értenéd mit mite írtam.
Kérdésem se lett megválaszolva pedig egyértelmű volt.
Voltál te keresztény hívő is?
Ma nagy szégyent hoztàl a "mesteredre". Tök hülyén idejöttél okoskodni.
Igen, voltam keresztény.
Egyébként egyszerű hit elveket mondtam el, amit mindenki tud. Minden hatalom és tudàs Allahnàl van. Ez nem a szubjektív véleményem...
Mit ígér/adna a te mestered nekem ?
Abdullah
Allahnàl van a legnagyobb jutalom az emberek szàmàra ! Annàl jobbat el sem lehet képzelni.
De azért megnéztem volna mit írsz.
Abdullah
Nézzük csak meg mit kínál a kereszténység: szolgaság, megalázkodás, félelem, megadás, elfogadása a sorsnak. Ellenben a sátánizmus: szabadság, büszkeség, bátorság, a saját sorsunk irányítása. És a sort mindkét esetben lehetne folytatni. A sátánizmus nem azt hirdeti, hogy legyünk jámborak, jók de azt sem, hogy ész nélkül, indokolatlanul gonoszak, ám nem helyteleníti a gonoszságot. A legtöbb ember gonosz még a "jók" is sőt olyan, hogy jó ember nincs is, mert mindenkit az önös érdekek vezetnek. A hívő emberek többsége az istenüktől való félelemtől vezérelve követik vallásukat ezért egy életen át készülnek a halálra ahelyett, hogy élnének.Vallások mindig is lesznek, mert valamiért az embernek hinnie kell valamiben és ha már hisz, legyen az bármi, azt már lehet vallásnak nevezni még ha nincsenek is egyetemes kidolgozott tételei, de az egyénen belül biztosan vannak, tehát az. A sátánizmus mindig is azt tette, amit helyesnek gondolt a tilalmak ellenére is és nézzük meg igazuk lett e. Tilos vagy megvetendő dolog volt a házasság előtti, házasságon kívüli szexuális kapcsolat, ma szinte mindenki így tesz. A sátánisták régen is felvállalták, hogy vonzódnak a földi örömökhöz, ma ez természetes. Ők már akkor sem félték jehovát, ma már az emberek nagy része ugyanígy gondolkodik. Az, hogy az ösztönöknek engedünk, nem rossz dolog, hisz ilyenek vagyunk de mivel sok más tulajdonságunk is van, ezért kellene átgondolnunk a tetteinket, hogy a negatív következményeket elkerüljük, mert ha ész nélkül tesszük a dolgainkat, legvégül rosszra fordulnak.
Lucifer ezekért a dolgokért nevet az emberi fajon, főleg a keresztényeken, mert azt hiszik többek, mint amik és úgy gondolják legyőzhetik Őt és ellenállhatnak Neki. Pedig mindenkinek jártak már át az eszén más emberek, akik ugyanannyi vagy kicsit több értelemmel rendelkeznek, hogyan is gondolnák azt, hogy a Mester ellen tehetnének bármit is, aki a kezdetektől fogva, fényévekkel nagyobb intelligencia az embertől. Amennyi ideje Ő a földön van, még egy értelmi fogyatékos is tapasztalt volna annyit, hogy a világ bölcseit messziről lekörözné.Mi tudjuk Lucifer milyen elveket vall és mi azokat tartjuk jónak, hiszen Ő az emberi természetnek és az értelemnek ad teret, tehát azt tehetsz amihez kedved van a saját belátásod szerint!
Sokan hiszik úgy, hogy az Ő híveinek züllötteknek, agresszíveknek, rossz példamutatónak kell lenniük, pedig ez nem így van. Ő ismeri az emberi reakciókat és tudja, ha hívei züllött, trógerek lennének, önmagától fordítaná el azokat, akik még nem ismerik Őt.
Neked ott a korán szabálykönyv amit jó ezer évvel hoztak össze az !akkori emberek féken tartására.
A Sátán viszont egyetemesen itt van a kezdetektől.
És nem védd meg semmi sem!
#32:
Azt nem gondoltam volna, hogy a Sàtàn semmit sem ígér.
Mert most gyakorlatilag a SEMMIT mondtad el.
Az evilàgi életed hamar véget ér. Miért koncentràljunk az evilági élvezetekre ?
Úgy làtom a sàtànizmus a kereszténység torzszülötte. Ez is az Iszlàmot igazolja.
Allah az akitől senki sem fog megvédeni, és senki sem fog tudni közbenjàrni az érdekedben.
Na de ennek a beszélgetésnek nem sok értelmét làtom.
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!