Szerintetek a drogok a Sátán fennhatósága alá tartozik?
Teljes mértékben rámutattam arra,hogy miért lesz valaki olyan mint te.Leírtam,hogy mitöl külömb Sátán az embert sanyargató istenektől.
Azt se érted,hogy a Sátánizmus öregebb a kereszténységtől és főleg az iszlámtól ami viszont pont,hogy egy keresztény melléktermék.Átforgattátok a zsidók és keresztények hitvilágát+1 kis keleti mese aztán eladnád úgy mintha igaz meg eredeti dolog lenne.
A vicces az,hogy azr hiszed ezzel a süketséggel allahkot szolgálod mint egy alázatos rabszolga.
Ha neked ez semmi akkor bújj el Allah mögé,majd biztos egyszer úgy dönt,hogy megmutatja azt,hogy ér is valamit.
"Egyébként egyszerű hit elveket mondtam el, amit mindenki tud. Minden hatalom és tudàs Allahnàl van. Ez nem a szubjektív véleményem..."
De pontosan ez a te szubjektív véleményed.
Valamiért nagyon féled ezt az allahkot...
Bocs,hogy leírtam,hogy nem kell vele foglalkozni mert ezen a bolygón nincs másnak hatalma csak Lucifernek.
Te vagy az aki nem érvelt csak leírtad,hogy allah így meg allah úgy.
Csak éppen a történelemtől kezdve a vallástudományokig ennek minden ellent mond.
De ha te úgy !hiszed akkor az az igaz...
De mégha nem lenne igazam,akkor elnézve a világot hogyan is hiheted, hogy terajtad könyörülni fog?
Mert annyira féled?
#35:
Semmit nem tudtàl mondani arra, hogy mit ad a mester annak aki melléàll.
Legalább valami olyasmit vàrtam volna, hogy vagyont, jó nőket vagy bàrmit érted :D
Dehàt úgy làtom semmit.
Az Iszlàmról halvàny lila gőzöd nincsen. Kàfírok egy részére jellemző babonàs hülyeségekre akarod építeni a mondókàdat.
Senkit nem érdekel. Engem biztosan nem.
Abdullah
"Semmit nem tudtàl mondani arra, hogy mit ad a mester annak aki melléàll."
Ezt írtam fenntebb:
Nézzük csak meg mit kínál a kereszténység: szolgaság, megalázkodás, félelem, megadás, elfogadása a sorsnak. Ellenben a sátánizmus: szabadság, büszkeség, bátorság, a saját sorsunk irányítása.
Nem megy ez a szövegértés/olvasás dolog úgy látom.
In Sha Allah!
#37:
Olvastam ezeket. De ezek csak üres szavak.
Hatalmas Uram ennél többet ad, màr ezen a világon. A túlvilágon pedig óriási jutalom vàr minden muszlimra.
Abdullah
#40:
Oké, én nem tapasztalom azokat a dolgokat amiket leírsz.
Igazàból ugyanúgy feltételezel dolgokat, mint amivel engem vàdolsz. Például, hogy Isten tàvol van meg ilyen hülyeségek... Az univerzumban rend van, mert Allah fenttartja. Miből feltételezed hogy a Kegyelmes "nincs itt" ?
Abdullah
Elég körülnézni a világban.Ez a világ a Sátáné,ez áll a bibliában is.A te hited vigasz erre,hogy nem is olyan szörnyű a helyzet de nem vigaszra van szüksége az embernek hogy ezáltal kiszolgáltatottá váljon az egyháznak,hanem belátni,hogy a világ gonosz és egy gonosz világban a "Gonoszt" kell tisztelni és a gonoszságot kell művelni, mert az ennek a világnak az erénye. A Sátánt kell tisztelni azért, hogy ebben a világban megtaláld a helyed. Isten valahol nagyon messze van a birodalmában, viszont a Sátán birodalma itt a földön van és ezért olyan emberi, ami még szimpatikusabbá teszi. Ő a világ dolgaival foglalkozik s ezért Ő tudja mi kell Neked, isten és angyalai a menny kormányzásával és a holtak feletti ítélkezéssel vannak elfoglalva és amúgy is ők a vesztes oldalon állnak. Az ő jámborságával semmire sem mész, viszont a gonoszság előre visz, mint ahogy már említettem a világ gonosz s ha nem figyelsz eltaposnak. A tartsd oda a másik orcád elv nem működik, mert ha így teszel az emberek élnek a lehetőséggel és kihasználják a gyengeséged. A világot isten teremtette ilyennek de használati utasítást nem adott hozzá. A Sátán segít abban, hogy eligazodj, hogy tudd az életed élni.
Ezt közel-keleti hittársaid is belátták már akik allah nevében minden elképzelhető borzalommal gyötrik a népüket.
1. Nem érdekel hogy mi van a jelenlegi Bibliàban.
2. Hiàba nézek szét a vilàgban, nem tapasztalom amit mondasz. Értem mire gondolsz egyébként.
A többi mantra. És ha te eszerint élsz akkor biztosan gonosz vagy.
Azért mert sok rossz dolog történik, az nem jelenti hogy a Mindenható ne lenne itt. Mindig is nagyon sok rossz dolog történt az evilágon.
"A tartsd oda a másik orcád elv nem működik"
Az Iszlám nem vallja ezt az elvet.
Abdullah
"Azért mert sok rossz dolog történik, az nem jelenti hogy a Mindenható ne lenne itt. Mindig is nagyon sok rossz dolog történt az evilágon."
De miért tűri?
A vallásos emberek úgy hiszik győzhetnek Sátánnal szemben, de hogyan is tehetnék, ha még a földi felljebbvalójuknál sem tudják akaratukat érvényesíteni ami által béke és szeretet honolna a földön.
Érdemes utána nézni,hogy a "sok rossz dolog" valójában mennyi is.
A gonoszság meg korántsem egyenlő holmi emberi rosszindulattal,tiszta és ártatlan de legfőképp igazságos.
Én aláírom,hogy számodra az iszlám egy hasznos és jó mankó az élethez,de mi tett téged sántává,hogy mankóra legyen szükséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!