Keresztények, mit gondoltok Richard Dawkins gondolatairól?
Elsődlegesen arról, amit a vallás és tudomány témakörben mondd:
(magyar felirattal)
"Nagyszerű ember és nagyon igaza van."
Hát persze, ez probléma, és ugyanitt meg lobbiztok, hogy aberráklt transzvesztiták oktassanak a gyerekeknek az óvodában buzulást. Az ugye nem okoz a gyereknek traumát, és a gyakorlati pedofília sem? Mert ezek haladó gondolatok szerintetek
31
Attól,hogy elitélem a vallás jelenlétét a gyerekek környékén,abból hogy jött ki,hogy transzvesztitákat meg odaengednék?
Gyülölködő öntömjénező proli vagy sajnos.
32%-os:
Szerintem meg semmilyen diplomád nincs, bármennyire is hangoztatod, ezt itt évek óta. Ahányszor vitáztam veled, ha jól vettem észre, mindig elmenekültél a válasz alól, amikor a fosszíliákkal kapcsolatban kérdeztelek. Állandóan mindig az áltudományos" teremtéstörttudományos" eszetlenséget másold be, soha nem mondtál egyetlen normális biológiai érvet sem. Még a "diplomád", sem nevezted meg sosem, hogy melyik egyetemre jártál, milyen fokozatú, azon belül mi a szakterületed. Tehát pl: Szegedi Tudományegyetem, Msc, molekuláris biológia.
Ellenben látszik rajtad, hogy egy tudatlan ember vagy, aki itt, a vallás/valláskritika rovatban éli az életét évek óta. Frusztrált is vagy, mert állandóan gúnyolódsz, ironizálsz.
Semmit és senkit nem cáfoltál, az évek óta tartó itteni jelenléted mutatja, hogy a tudományhoz semmi közöd, ezért itt osztod az észt. Azért vagy itt, mert a tudományos közösséghez semmi közöd. Nem
Elolvastál pár teremtéstörttudományos cikket, és attól okosnak hiszed magad. Meg talán azért, mert valamelyik neoprotenstáns felekezetben tarthattál egy előadást, null szaktudással. Ez bárki meg tudja tenni, van olyan felekezet, ahol laikusok is prédikálhatnak.
Gondolom, ezért is szoktál gúnyolódni, mert felidegesíted magad, hogy nem tudsz mit mondani, noha meg vagy arról győződve, te vagy a nagy biológus, csak éppenséggel a szakma számára vagy jelentéktelen.
"Tekintélyelvűségre való hivatkozás érvelési hibának számít. Nem az számít, h ki mondja, hanem amit mond, mennyire tartható."
Itt viszont el kell ismernem a tévedésemet. Valóban nem a tekintély, az iskolai végzettség a fontos, de ha a biológiai témakört nézzük, akkor a hivatalos természettudománynak van igaza, amit Dawkins is képvisel, nem pedig az áltudományos evolúciótagadónak. Hogy a vallás és tudomány kapcsolatában mennyire van igaza Dawkinsnak, nos, azt a kérdést nyitva hagyom.
latin frustratio szó jelentése: „csalódás, hiedelemben, várakozásban s több effélébe, ugy, hogy valaki hasztalan tett valamit, hitegetés, biztatás, bolondítás s több efféle
gunyolodni, ironizalni a legjobb dolog
Isten ajandeka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!