Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények, mit gondoltok...

Keresztények, mit gondoltok Richard Dawkins gondolatairól?

Figyelt kérdés

Elsődlegesen arról, amit a vallás és tudomány témakörben mondd:

[link]

(magyar felirattal)

2021. júl. 6. 15:26
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
15%
Huh, Dawkins elmebeteg. Rommá van cáfolva, még én is könnyedén cáfolom. Valamelyik könyvét olvastam, hát ha azt valaki benyalja ...
2021. júl. 6. 15:27
 2/37 anonim ***** válasza:
96%

"Huh, Dawkins elmebeteg. Rommá van cáfolva, még én is könnyedén cáfolom."

Konkrétan melyik állítását és mivel cáfolnád?

2021. júl. 6. 15:34
 3/37 anonim ***** válasza:
52%

Nem értek egyet Dawkins-szal.

De őszinten megvallva az ellenvélemény megfogalmazásának stílusa a videóban nagyon irritáló volt. De ez csak személyes benyomás.

2021. júl. 6. 15:34
 4/37 anonim ***** válasza:
91%
*Mármint azoknak a stílusa, akik Dawkins-szal beszélgettek.
2021. júl. 6. 15:35
 5/37 A kérdező kommentje:

Nem, Dawkins egyáltalán nem elmebeteg, mert ha az lenne, akkor nem lenne a biológiai tudományok doktora, nem lett volna a Charles Simonyi által Oxfordban alapított tudománynépszerűsítő tanszék professzora sem. És nem írt volna elismert tudományos cikket sem.

A te viselkedésed viszont finoman szólva kifejezetten ellenszenves, ugyanis fele annyira sem vagy okos, mint Richard Dawkins, mégis elmebetegnek tartasz egy olyan embert, aki veled ellentétben elért valamit a tudományos életében, te meg csak itt a GYIK-en osztod az észt, anonim módon...

2021. júl. 6. 15:36
 6/37 anonim ***** válasza:
0%
Ha az evolúció igaz töröljük el a közteher viselést mert az csak a "gyengéken" segít.
2021. júl. 6. 15:42
 7/37 anonim ***** válasza:
0%

"Konkrétan melyik állítását és mivel cáfolnád?"

Az összes keresztény és ID ellenes állítását? De ugye nem várod, hogy több könyvnyi anyagot itt majd 900 oldal terjedelemben nekiállok cáfolni?

"Dawkins egyáltalán nem elmebeteg, mert ha az lenne, akkor nem lenne a biológiai tudományok doktora, nem lett volna a Charles Simonyi által Oxfordban alapított tudománynépszerűsítő tanszék professzora sem. És nem írt volna elismert tudományos cikket sem."

Tekintélyelvűségre való hivatkozás érvelési hibának számít. Nem az számít, h ki mondja, hanem amit mond, mennyire tartható. Dawkins az ID és a keresztény témákban ordas nagy marhaságokat beszél. Egyéb munkássága itt most nem téma. Nem emlékszel a saját kérdésedre?:)

2021. júl. 6. 16:06
 8/37 anonim ***** válasza:
0%

"A te viselkedésed viszont finoman szólva kifejezetten ellenszenves, ugyanis fele annyira sem vagy okos, mint Richard Dawkins"

Ebből is látszik, hogy semmi logikád nincs. Nem is ismersz, így nem jelentheted ezt ki. Bizonyos területeken bőven kenterbe verem Dawkinst.

Mondjuk nem véletlen nyalod be Dawkinst, pont ilyeneket keres követőnek, akik elvárják, hogy helyettük gondolkodjanak.

"te meg csak itt a GYIK-en osztod az észt, anonim módon"

Nocsak, tehát akkor sehol máshol nem volt semmilyen munkásságom? Mesélj már még rólam, bogárkám:)

Amúgy ha jól látom te is anonim módon "osztod az észt"

A te világképed kb. ilyen: "ez az ember egyeneset szart, tehát feddhetetlen"

"ugyanis fele annyira sem vagy okos, mint Richard Dawkins"

Megsúgom, hogy jelenősen okosabb vagyok, mint Dawkins

2021. júl. 6. 16:10
 9/37 anonim ***** válasza:
0%

"Megsúgom, hogy jelenősen okosabb vagyok, mint Dawkins"

Folytatom: de ez nem nagy kunszt. Dawkins szegény nagyon odavan. Erre nem vagyok büszke, hogy okosabb vagyok egy szefósnál

2021. júl. 6. 16:10
 10/37 anonim ***** válasza:
85%

"Az összes keresztény és ID ellenes állítását? "

Nem, egyet is elég.

2021. júl. 6. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!