Van olyan rajtam kívül, akinek bűnös gondolatai folyton előtörnek és keresztény?
Figyelt kérdés
Ha írnátok anonim módon....2021. máj. 22. 20:11
1/11 anonim válasza:
Igen, nekem is szoktak, sőt minden kereszténynek szerintem. Legfeljebb néhány letagadja.
2/11 anonim válasza:
Olyan ember nincs, ellenben tökéletes lenne.
Nagyon fontos, hogy az ilyen esetben használjuk az ima lehetőségét, és tereljük el erről a gondolatról a figyelmünket, ami nem romboló, hanem építő hatású.
3/11 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, amíg gondolat marad.
Pl. nyomozóknak, pszichológusoknak is sokszor együtt kell gondolkodni a másik emberrel, ha meg akarja érteni őt.
Vagy másik példa, kívánsz egy tortát. Ez teljesen normális, csak ha ellopod ott kezdődik a probléma. Viszont nem azért vagy bűnös, mert elképzelted, hogyan fogod teli rakni gyümölcsökkel, csokival meg tejszínhabbal...
5/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
sajnos nagyon sok, aki azt írja, h a gondolat nem bűn még az nagyot téved, Jézus megmondta, h aki bűnös módon tekint a másikra már vétkezik, ez nagyon nehéz sajnos
9/11 anonim válasza:
Éveken át foglalkoztam az elmém újraírásával. Már h+21 éves korom óta nincs bűnös gondolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!