Keresztények! Titeket nem zavar hogy a Húsvétra és minden más keresztény ünnepre pogány szokások rakódtak?
Vidiripi
"Úgy tünik te és a többi keresztény ezt hiszitek. A videó is erre utal amit linkeltél."
Nyugodtan éld az életedet összeesküvés elméletek közepette. Mert neked úgy tűnik minden. Amúgy meg tévedsz! egy ismerősöm szerint mindent a zsidók irányítanak. Egy másik szerint meg az Anunakik vagy mifenék.
- A videó amit linkeltem azon egy vallási rituálé látható. A link felett olvashatod is hogy írtam, rituálé!
Te még azzal sem vagy tisztában ami egyértelmű akkor hogyan is lehetnél tisztában azzal hogy egyes személy mit hisznek!
"Szerintem ideje lenne szembe nézned az igazsággal. Ezzel az állandó hazudozással magad alatt vádod a fát."
Már megint magadról írsz! Bocs de ki kell hogy ábrándítsalak nem tudok neked segíteni. De azért annyit talán még is hogy fejezd be ezt az önmarcangolást, mert semmire nem mész vele!
"Honnan tudod hogy felment téged? :) Előre megmondod Isten hogyan fog dönteni?"
Onnan tudom hogy nem hazudozok. Előfordul hogy apróbb tévedést elkövetek de ennyi és ez nem szándékos! De tanulok ezekből az apróbb hibákból.
"Engem érdekel az igazság. Ezért vagyok muszlim. Te viszont nem akarsz szembenézni az igazsággal, ezért inkább még magadnak is hazudsz."
Én még sem azt látom hogy téged érdekel az igazság. Hiszen nem ismerted el a tévedésedet! Akit érdekel az igazság az képes elismerni a tévedését is. De te nem tettél ilyet!
"Ezerszer jobban ismerem a keresztény vallást mint te az iszlámot. Gyakorlatilag majdhogy nem nulla az amit az iszlámról tudsz. A hazugságokat nem számítom tudásnak."
Annyit én is tudok az iszlámról mint te a kereszténységről. Egálban vagyunk!
Miért ki kérte tőled hogy egyáltalán bármit is számítsál? De mit mondottam ha vannak is apróbb tévedéseim azokból tanulok. És te ebben a segítségemre vagy! Profitálok belőled!
"Semmire nem mutattál rá és továbbra is fenntartom. Az hogy nem 100%-ban egyezik nem fontos. Nagymértékben azonos a kettő."
Gondoltam én hogy nem számítanak a dolgok és most alá is támasztottad! Tulajdonképpen burkolt bálványimádás folyik a zarándoklat alkalmával! Nagymértékben felfedezhetők a bálványimádás jellegzetességei!
"Azért mert nem vagy képes leírni úgy egy mondatot hogy ne hazdnál."
Azért vergődsz mert nem akarod elhinni. De mélyen belül érzed hogy talán nem jó döntést hoztál!
Jézus azt mondja hogy az igazság felszabadít!
"Nincs vallási jelentősége mert az a kő nem szerepel az iszlám vallásban."
De igen van vallási jelentősége és teljes mértékben része az iszlám vallásnak! Megérintik, csókolják, szentnek tartják, körüljárják, közvetítőnek tartják, stb.
"Vegyünk példának egy keresztény templomot. Képzeld el hogy a falába be van építve egy kő ami egy régebbi templomból maradt meg."
Nem járok templomba!
"Akkor idézem amit írtál:"
És hol van az általad idézett részben az hogy "úgy tartják"
Pont hogy ez nincs ott. Egy másik részt idéztél ami nem ehhez kapcsolódik!
"Tehát azt mondtad elő van írva a Koránban, ami nem igaz."
De igen is elő van írva a Koránban a zarándoklat!
"A dzsinnek szabad akarattal rendelkező teremtmények, így vannak közöttük hívők és vannak köztük hitetlenek és olyanok akik a Sátánt követik. Logikus prdig az hogy a Sátán nem lehet angyal hiszen akkor ez azt jelentené bármikor bármelyik angyalból lehet egy újabb Sátán. Sokka logikusabb hogy a Sátán egy eltérő teremtmény."
Oké akkor kezdjük az elején. Minek tartod a dzsinnt? Hogyan lettek a dzsinnek? A Sátán miért nem lehet angyal? A Sátán hogyan lett? Mi jelent az hogy eltérő teremtmény? Miért lett eltérőteremtmény?
"Azon gúnyolódsz hogy emberek halnak meg? Ennél mélyebbre nem is tudom hogy lehet-e süllyedni. Azért haltak meg mert rosszul szervezték meg a zarándoklattot."
Vagy csak félreértesz! Mondjuk ez nem lep meg! Megint többet néztem ki belőled mint amennyit kellett volna!
Igen ez hiba volt!
Te a rossz szervezésre fogod a halálesetek okát! De én azt olvastam hogy pánik tört ki a tömegben. Mi volt a pánik oka?
Azt állítod hogy jobban ismered a keresztény vallást mint én a muszlimot! Hát ez nem így van!
Hogy lehet az hogy a hívők tömegében pánik alakul ki? Hogy lehet az hogy a hívőkön eluralkodik a félelem?
- Tudod voltak olyan keresztény összejövetelek amik bombafenyegetést kaptak és a hívek rendezetten kivonultak az épületből anélkül hogy halálra tapostak volna bárkit is!
Istenben hívő emberekről van szó! Olyan emberekről akik hiszik azt hogy ha esetlegesen meg is halnának az sem számítana mert Isten számontartja őket és a halál felett is van hatalma Istennek!
Ez egy szellemi dolog szívállapot!
Azt is olvastam hogy a zarándoklat egyik célja hogy a hívek közelebb kerüljenek Istenhez! Sőt hogy megkövezik a Sátánt! És még is tömegpánik alakul ki a hívők között ezen a szent zarándoklaton ahol nincs férfi és nő mert mindenki egyenlő!
"Keresztények meg diszkókban meg koncerteken tapossák halálra egymást, pedig jóval kevesebb ember van. A zarándoklaton kb 3 millió ember vesz részt egy időben."
Persze diszkóban! Odajárnak a hívők! Szánalmas vagy!
Hívő emberekről beszélek azokról van szó! Mint ahogyan a zarándoklaton résztvevők is elvileg azok. Hát nem a hitük miatt mennek zarándoklatra a muszlimok?
Akkor ez csak képmutatás a muszlimok részéről?
Most hogy egy kicsit jobban utána olvastam kiderült hogy többször voltak ilyen balesetek a zarándoklatokon!
És az is kiderült hogy olyan technikákat kezdtek el alkalmazni amelyeket í te állításod szerint keresztény emberek alkottak meg!
Tömeg terelés, kezelés terén!
A szaudi hatóságok arra kényszerülnek hogy keresztények álltak kidolgozott technikákat alkalmazzanak!
Azzal vádolsz hogy gúnyolódom. Na akkor íme egy kis gúny. A muszlimoknak keresztény technikára van szükségük hogy kezelni tudják a saját vallási rituáléjukon résztvevőket!
Ez nem semmi!
És még valami! Isten nem gyönyörködik a gonosz halálában! Mert mennyei Atyánknak az az akarat hogy minden ember megmeneküljön!
"Nyugodtan éld az életedet összeesküvés elméletek közepette. Mert neked úgy tűnik minden. Amúgy meg tévedsz! egy ismerősöm szerint mindent a zsidók irányítanak. Egy másik szerint meg az Anunakik vagy mifenék."
Megint ez a szokásos félrebeszélés részedről. Ezért nincs értelme veled beszélgetni.
"Onnan tudom hogy nem hazudozok. Előfordul hogy apróbb tévedést elkövetek de ennyi és ez nem szándékos! De tanulok ezekből az apróbb hibákból."
Én semmi jelét nem látom hogy tanulnál a hibáidból. Ezt a Kába kő dolgot minden esetben behazudod.
"Én még sem azt látom hogy téged érdekel az igazság. Hiszen nem ismerted el a tévedésedet! Akit érdekel az igazság az képes elismerni a tévedését is. De te nem tettél ilyet!"
És én miben is tévedtem? :)
"Annyit én is tudok az iszlámról mint te a kereszténységről. Egálban vagyunk!"
Biztos hogy nem. Mint kiderült azt sem tudod mit nevezel Kába kőnek.
"Gondoltam én hogy nem számítanak a dolgok és most alá is támasztottad! Tulajdonképpen burkolt bálványimádás folyik a zarándoklat alkalmával! Nagymértékben felfedezhetők a bálványimádás jellegzetességei!"
Akkor felsorolnád ezeket a bálványimádási jellegzetességeket?
"Azért vergődsz mert nem akarod elhinni. De mélyen belül érzed hogy talán nem jó döntést hoztál!"
Az iszlám a lehető legjobb döntés. Az össze-vissza hamisított pogány elemektől hemzsegő keresztény vallás pedig az egyik legrosszabb döntés amit valaha meghoztál.
"Jézus azt mondja hogy az igazság felszabadít!"
Hogy neked közöd nincs az igazsághoz az egészbiztos. Te nem is Jézust követed. Jézushoz sincs közöd. Akikt te követsz az egy nem létező bálvány Jézus.
"De igen van vallási jelentősége és teljes mértékben része az iszlám vallásnak! Megérintik, csókolják, szentnek tartják, körüljárják, közvetítőnek tartják, stb."
Ezek legfeljebb egyes emberek tettei, nem a vallás előírása. Ilyen alapon akkor gyerekek megrontása pedig a te keresztény vallásod része mert sok pedofil pap ezt teszi. Látod megint mekkora marhaságot állítottál?
"Nem járok templomba!"
De azért megértetted a hasonlatot?
"De igen is elő van írva a Koránban a zarándoklat!"
A zarándoklat. De hol van előírva hogy egy kőhöz kell menni? Ti keresztények azt hazudjátok hogy muszlimok egy kőhöz zarándokolnak el.
"Oké akkor kezdjük az elején. Minek tartod a dzsinnt? Hogyan lettek a dzsinnek? A Sátán miért nem lehet angyal? A Sátán hogyan lett? Mi jelent az hogy eltérő teremtmény? Miért lett eltérőteremtmény?"
A Korán azt írja a dzsinnek tűzből lettek teremtve, eltérően az anygaloktól akik fényből. Tehát két eltérő teremtmény. A Sátán azért nem lehet angyal, mert ez azt jelentené hogy bármikor bármelyik angyal fellázadhat Isten ellen és bármikor bármelyik angyal bűnt követhet el. Az iszlám szerint az angyalok nem követnek el bűnt, nincs bennük bűne való hajlam.
"Te a rossz szervezésre fogod a halálesetek okát! De én azt olvastam hogy pánik tört ki a tömegben. Mi volt a pánik oka?"
Túl sok emberet engedtek egyszerre egy irányba, ami zsúfoltságot eredményezett és ilyenkor kitörhet pánik.
"Hogy lehet az hogy a hívők tömegében pánik alakul ki? Hogy lehet az hogy a hívőkön eluralkodik a félelem? "
Miért ne lehetne? Nem is értem milyen kérdés ez.
"Persze diszkóban! Odajárnak a hívők! Szánalmas vagy!"
Hát, templomok konganak az ürességtől, vagy legalább is nincs tömeg, de a diszkók meg koncertek tele vannak.
"Akkor ez csak képmutatás a muszlimok részéről?"
Megint miről beszélsz?
"A szaudi hatóságok arra kényszerülnek hogy keresztények álltak kidolgozott technikákat alkalmazzanak!"
Honnan tudod hogy keresztények álltak kidolgozott technikákat alkalmazzatak? Mikor én írok olyat hogy kereszténytek ezt vagy azt tették, azzal jösz hogy ők nem keresztények vagy nem hívő keresztények, most meg ha valami tecknikáról van szó akkor biztosan keresztények? :)))
"És még valami! Isten nem gyönyörködik a gonosz halálában! Mert mennyei Atyánknak az az akarat hogy minden ember megmeneküljön!"
Tehát szerinted azok a muszlimok akik meghaltak gonoszok? Ezt akarod mondani?
Vidiripi
"Megint ez a szokásos félrebeszélés részedről. Ezért nincs értelme veled beszélgetni."
Te vagy a mester! Tőled tanultam! Egyébként meg ennek ellenére még is csak reagálsz arra amit írok!
"Én semmi jelét nem látom hogy tanulnál a hibáidból. Ezt a Kába kő dolgot minden esetben behazudod."
Amennyiben ez így van akkor bizonyára más kérdésektől tudod idézni!
"És én miben is tévedtem?"
Mithrász!
"Akkor felsorolnád ezeket a bálványimádási jellegzetességeket?"
Megérintik, csókolgatják! Olyan viselkedési formát mutatnak amely nem része az előírásoknak! És a vallási vezetők ez ellen semmit nem tesznek!
"Az iszlám a lehető legjobb döntés. Az össze-vissza hamisított pogány elemektől hemzsegő keresztény vallás pedig az egyik legrosszabb döntés amit valaha meghoztál."
Az iszlám a legrosszabb döntés. A zarándoklat bizonyítja! Hiszen pánikba esnek a hívek a legszentebb vallási összejövetelen. Hát milyen hit az ilyen? Hogy lehetséges hogy félelem alakul ki a hívek között? Mi okozta a pánikot?
Ki pánikolt be? A zarándoklat egyik célja hogy a zarándokok közelebb kerüljenek az istenségükhöz. De ehelyett félelem lesz rajtuk úrrá és nem nyugalom. Pánikba esnek! Ez nem szervezés kérdése mivel nem egyszeri esetről van szó. De ha még is a szervezésen múlik akkor hogyan lehet az hogy Isten nem áldja meg ezt az eseményt?
- Igaz hogy a pogány elemeket megtűrő egyházi vezetők sem jobbak! De hogy állításod szerint a "legjobb döntés" félelembe és pánikba torkollik. Na ez nem a legjobb döntés egyáltalán!
A Kába kő nem vallási előírás és még is van vallási jelentősége. Ez tény!
"Hogy neked közöd nincs az igazsághoz az egészbiztos. Te nem is Jézust követed. Jézushoz sincs közöd. Akikt te követsz az egy nem létező bálvány Jézus."
Állítja ezt egy muszlim aki alig tudhat valamit Jézusról hiszen alig ír róla valamit a Korán. De a Bibliában ott van Jézus élete, tanítása, cselekedetei, minden!
"Ezek legfeljebb egyes emberek tettei, nem a vallás előírása. Ilyen alapon akkor gyerekek megrontása pedig a te keresztény vallásod része mert sok pedofil pap ezt teszi. Látod megint mekkora marhaságot állítottál?"
Nem a keresztény vallás része az hogy egy pap pedofil. Ha a része lenne akkor az összes papnak annak kellene lennie és nem számítana bűncselekménynek. Sőt akkor nem lehetne jogilag támadható ez a cselekedet és a rendőrség nem tartoztatna le pedofil papokat!
Hány muszlimot tartoztattak le azért mert megérintette vagy megcsókolta a Kába-kővet?
"De azért megértetted a hasonlatot?"
Jézus tanított hasonlatokkal, de ilyesmi nincs a Koránban, csak a Bibliában!
"De hol van előírva hogy egy kőhöz kell menni? Ti keresztények azt hazudjátok hogy muszlimok egy kőhöz zarándokolnak el."
Gyakorlatilag így van! Hiszen az a kő jelöli a helyet! Tudod olyan ez mint a munkavédelem! Már ha érted a hasonlatot!
Muszlimok meg azt hazudják hogy Jézus nem halt meg! Sőt azt is hazudják hogy Jézus nem Isten Fia csak egy próféta!
"Miért ne lehetne? Nem is értem milyen kérdés ez."
Pont azért mert hívők!
"Hát, templomok konganak az ürességtől, vagy legalább is nincs tömeg, de a diszkók meg koncertek tele vannak."
Pandémia idején?
Mondom én hogy te egy álomvilágban élsz! Elszakadtál a valóságtól, összeesküvés elméletek közepette éled az életedet!
"Megint miről beszélsz?"
Képmutatásról! Arról hogy ezzel mutatják hogy ők mekkora hívők, de a valóságban ettől nagyon távol állnak. Mindössze azért teszik hogy a többi ember közül kitűnjenek jól láthatóak legyenek a muszlim közösségen belül így vívva ki maguknak tiszteletet és elismerést!
"Honnan tudod hogy keresztények álltak kidolgozott technikákat alkalmazzatak?"
Hm...hát először is ugye állításod szerint mindenki keresztény az is aki nem az!
És ha ez így van akkor csak is keresztények lehetnek azok a külföldi személyek akik építik Szaúd Arábiát!
"Mikor én írok olyat hogy kereszténytek ezt vagy azt tették, azzal jösz hogy ők nem keresztények vagy nem hívő keresztények, most meg ha valami tecknikáról van szó akkor biztosan keresztények?"
Csak azért nevezem őket annak mert te ebben élsz! De nem osztom a véleményed és nem élek abban az álomvilágban amiben te! Az a világ nem létezik, maximum a te fejedben!
"A Korán azt írja a dzsinnek tűzből lettek teremtve, eltérően az anygaloktól akik fényből. Tehát két eltérő teremtmény. A Sátán azért nem lehet angyal, mert ez azt jelentené hogy bármikor bármelyik angyal fellázadhat Isten ellen és bármikor bármelyik angyal bűnt követhet el. Az iszlám szerint az angyalok nem követnek el bűnt, nincs bennük bűne való hajlam."
A Sátán hogyan lett? Az nem lett tisztázva!
"Az iszlám a lehető legjobb döntés. Az össze-vissza hamisított pogány elemektől hemzsegő keresztény vallás pedig az egyik legrosszabb döntés amit valaha meghoztál."
Hiszen az iszlám lett megtoldva számtalan pogány hamis elemmel, Isten szavát az átkozott hamis próféta Mohamed megváltoztatta. Ha megnézzük, nagyon sok bibliai történetet átírt, kiszínezett, alig van néhány dolog, amit nem hamisított meg.
A kereszténység az Újszövetségre épül, ami pedig egyértelműen az Ószövetségre, nincs neki totál eltérő forrása(i), mint az iszlám esetében. Azon már lehetne elmélkedni, hogy a zsidó hitrendszer mit honnan vett, de az megint más kérdés lenne.
"Te vagy a mester! Tőled tanultam! Egyébként meg ennek ellenére még is csak reagálsz arra amit írok!"
Ha csak annyit megtanultál volna tőlem hogy utánanézel dolgoknak mielőtt marahságokat beszélsz, már megérte volna de még sem jött össze neked.
"Amennyiben ez így van akkor bizonyára más kérdésektől tudod idézni!"
Nem gondolod komolyan hogy majd nekiállok keresgélni az irományaidat?
"Megérintik, csókolgatják! Olyan viselkedési formát mutatnak amely nem része az előírásoknak! És a vallási vezetők ez ellen semmit nem tesznek!"
De azt kértem mutasd meg hol van bálványimádás az iszlá vallás tanításában. Nem egyes emberek tetteit kérdeztem. A keresztény vallás tanítási vannak tele pogány elemekkel és bálványimádással. Ilyet mutass az iszlám vallásban.
"Az iszlám a legrosszabb döntés. A zarándoklat bizonyítja! Hiszen pánikba esnek a hívek a legszentebb vallási összejövetelen. Hát milyen hit az ilyen? Hogy lehetséges hogy félelem alakul ki a hívek között? Mi okozta a pánikot?"
Tehát azért az iszlám a legrosszabb döntés mert pánik tört ki egy zarándoklaton? :))) Gartulálok, ez aztzán érvelés. Egyes emberek viselkedése alapján ítélsz meg egy vallást. Akkor a sok pedifol pap alapján milyen döntés a kerszténység? Miért ne lehetne egyébként pánik egy nagy tömegben? Kerestény országokban is elfordul ilyen tragédia.
"A zarándoklat egyik célja hogy a zarándokok közelebb kerüljenek az istenségükhöz. De ehelyett félelem lesz rajtuk úrrá és nem nyugalom. Pánikba esnek! Ez nem szervezés kérdése mivel nem egyszeri esetről van szó. De ha még is a szervezésen múlik akkor hogyan lehet az hogy Isten nem áldja meg ezt az eseményt?"
Ekkora marhaságot is csak tőled hallottam. Akkor ilyen alapon iért vannak pedofil keresztény papok? Nem az a céljuk hogy közelebb kerüljenek az istenségükhöz? Nem az a céljuk hogy isten útjára tereljék az embereket köztük a gyerekeket? És ők ehelyett mit tesznek? Bántalmazzák, megrontják a gyerekeket. Isten nem áldja meg ezeket a papokat? Látod mekkora marhasáhot hordtál össze megint.
"A Kába kő nem vallási előírás és még is van vallási jelentősége. Ez tény!"
Ez nem tény. Ezt a keresztények hazudják be.
"Állítja ezt egy muszlim aki alig tudhat valamit Jézusról hiszen alig ír róla valamit a Korán. De a Bibliában ott van Jézus élete, tanítása, cselekedetei, minden!"
A Koránban benne van a lényeg. Jézus maga mondja hogy ő nem Isten. Le van írva hogy próféta aki egyistenhitet hirdetett és a csodák amiket tett. A Bibliában a Jézusról leírtak fele hazugság, a másik fele meg részigazság végeredményben pedig egy bálványt csináltak belőle a keresztények.
"Igaz hogy a pogány elemeket megtűrő egyházi vezetők sem jobbak!"
Az egész keresztény világ bálványimádó, egy két kisebb irányzatot kivéve. Ha Jézust Istennek tartod az bálványimádás.
"Nem a keresztény vallás része az hogy egy pap pedofil. Ha a része lenne akkor az összes papnak annak kellene lennie és nem számítana bűncselekménynek. Sőt akkor nem lehetne jogilag támadható ez a cselekedet és a rendőrség nem tartoztatna le pedofil papokat!"
Az iszlám vallásnak sem része a kő meglátogatása megérintése stb. Te mégis ezt próbálod behazudni.
"Hány muszlimot tartoztattak le azért mert megérintette vagy megcsókolta a Kába-kővet?"
Attól hogy megérintik vagy megcsókolják még nem lesz bálványimádás.
De muttok valamit. Ebben a videóban keresztények egy halott pap kezét csókolgatják:
https://www.youtube.com/watch?v=kotd014s1M8&ab_channel=Novosti
Meg ugye a pápa kezét is csókolgatni szokás. Egy nő nagyon meg akarja érinteni a pápát ami nem tetszik neki és morcosan rácsap a kezére.
https://www.youtube.com/watch?v=M-Rnp25VbK0&ab_channel=euron..
"Gyakorlatilag így van! Hiszen az a kő jelöli a helyet! Tudod olyan ez mint a munkavédelem! Már ha érted a hasonlatot!"
Ez egy újabb hazugság. A kő nem jelöl semmit. És mégcsak nem is kő hanem néhány kavicsdarab. Ha nem lenne ott, és egy időben nem is volt, akkor is ugyanúgy történne a zarándoklat. Ezt az egész Kába kő dolg egy keresztény hazugság.
"Muszlimok meg azt hazudják hogy Jézus nem halt meg! Sőt azt is hazudják hogy Jézus nem Isten Fia csak egy próféta!"
Ez az igazság. A Bibliából is sok vers azt igazolja hogy Jézus próféta. Mivel tudod bebizonyítani hogy Jézus meghalt a kereszten? Semmivel. Még a Bibliában is a 4 evangélium másképp meséli el.
"Mondom én hogy te egy álomvilágban élsz! Elszakadtál a valóságtól, összeesküvés elméletek közepette éled az életedet!"
Nem figyeled a híreket? A kormányzó párthoz tartozó magyar EU képviselőt rajtakaptak egy meleg orián nemrég. Érdekes mert a kormányzó párt azt hirdeti magáról milyen nagy keresztény.
"Hm...hát először is ugye állításod szerint mindenki keresztény az is aki nem az!
És ha ez így van akkor csak is keresztények lehetnek azok a külföldi személyek akik építik Szaúd Arábiát! "
Sehol nem állítottam ilyet. Látod most is hazudozol.
"A Sátán hogyan lett? Az nem lett tisztázva!"
Kezdetben hívő volt de az ember teremtésekor Isten ellen lázadt. Azóta az a célja hogy tévútra vigye és bűnre csábítsa az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!