Jézus születhetett volna bárhol a világon! Miért pont Judeában kellett megszületnie, és miért zsidóként?
Miért nem lett kínai, vagy maja,vagy római,germán,vagy ausztrál őslakos ,stb.?
A világot bárhol máshol is megválthatta volna!
mert ők voltak a bűnös nép. és ment megváltani őket. csak annyira bűnösek, velejükig romlottak voltak, hogy nem kértek belőle és hamar keresztre feszítették.
most meg azt hiszik, hogy ők a kiválasztott nép, de ugyanolyan bűnösek. isten elküldte a '30-as évek elején egy szolgálójÁt, hogy változtasson ezen. de a világot addigra már átszőtte a métely és kudarcba fulladt a kísérlet.
és ez még nem minden:
annak, aki szereti az összeesküvés elméleteket:
Mert Jézus nem a világ megváltásra született, hanem Izrael fiainak terelésére, és nem többre!
Máté 15-24
„Én nem küldettem máshoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz.”
Én muszlim vagyok, és hiába magyarázom a keresztényeknek, hogy saját Bibliátok a bizonyíték ellenetek, nem gondolkoznak!
Felele nékik János, mondván: Én vízzel keresztelek, de köztetek van, akit ti nem ismertek. Ő az, aki utánam jő, aki előttem lett, akinek én nem vagyok méltó, hogy saruja szíját megoldjam. Ezek Béthabarában lettek, a Jordánon túl, ahol János keresztelt. Másnap látta Jézust őhozzá menni és monda:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit." Jn 1,19-29!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért születtél te Magyarnak ? Talán csak azért mert neked ez volt a legalkalmasabb.
Kár hogy ezt az érdekes kérdést annyira elcsúfítják némely fajgyűlöletről árulkodó válaszok.
Szerintem Jézus azért született Júdeában mert a zsidó nép hordta tudatában a megváltó fogalmát, mint egy várandós anya gyermekét.
"Ímé az Istennek ama báránya, aki elveszi a világ bűneit"
Ez az idézet is engem igazol!
A világon az emberek bűnöznek, és azok a világnak a bűnei.
Nincs írva, hogy az összes bűnt. Pont ellenkezőleg! Mivel kimondja, hogy csak a zsidókhoz jött, csak az ő bűneiket veszi el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!