Miért teremtett Isten ekkora világegyetemet? Nem lett volna elég a Naprendszer, vagy a Tejútrendszer?
Ki.
Pl.:
Természeti katasztrófák.
Kihunyó Nap.
Mert kissebben nem jöhetet volna létre a föld.
A föld létrejöttéhez több generáció csillagnak kellett létrejönnie és elpusztulnia, a csillagok fúziós hatásaiból, és elpusztulásukból létrejövő anyagokból vagyunk.
Vidiripi
"Természeti katasztrófák."
Isten megátkozta a Földet az ember bűnbeesése miatt!
Máskülönben Isten újjáfog teremteni mindent, amikor eljön az ideje!
Vidiripi
Meglehet! Egyébként van egy jelenet a filmben amikor személyes megváltóról esik szó!
Konkrétan így hangzik el!
"Halleluja! Te vagy az én Megváltóm, a személyes Jézus Krisztusom"
Két kérdés merült fel bennem kedves Kérdező.
1, miért érdekel ez Téged? Mit szeretnél bizonyítani a kérdéseddel?
Ugyan is az erre adott válasszal nem oldunk meg semmit, ami itt a földön zajlik, eltereli a figyelmet a valóságról. Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy felkészüljünk az előttünk álló eseményekre, és hűségben kitartva, túléljük azt a napot.
Talán még arra is választ kapunk, amit most még nem tudunk.
19
Bocsánat, ezzel nem arra szerettem volna célozni, hogy ne gondolkodjunk. Hiszen azért kaptuk azt a kis szürkét ott felül, hogy használjuk.
Nekem is számtalan kérdésem van, és lesz is. Van amelyik után kutatok, és választ kapok, de vannak olyan kérdések, amire jelenleg még nincs válasz.
ezeket félre teszem, mert ha nem is előbb, de valamikor lesz válasz rá.
Lényeg, hogy ne vegye el az időt a jelentől, és azoktól, ami a megmentésünket eredményezheti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!