Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért teremtett Isten ekkora...

Miért teremtett Isten ekkora világegyetemet? Nem lett volna elég a Naprendszer, vagy a Tejútrendszer?

Figyelt kérdés

2021. febr. 14. 08:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 Anahystor ***** válasza:
54%

Ki.

Pl.:

Természeti katasztrófák.

Kihunyó Nap.

2021. febr. 14. 09:57
 12/75 anonim ***** válasza:
81%
Van helye elég. Különben is egy kiterjedés nélküli Pont az egész.
2021. febr. 14. 10:09
 13/75 anonim ***** válasza:
76%

Mert kissebben nem jöhetet volna létre a föld.

A föld létrejöttéhez több generáció csillagnak kellett létrejönnie és elpusztulnia, a csillagok fúziós hatásaiból, és elpusztulásukból létrejövő anyagokból vagyunk.

2021. febr. 14. 10:29
 14/75 anonim ***** válasza:
51%
Én azt nem értem, hogy az ősrobbanás szerint az egész világegyetem kezdetben egy atomnál kisebb pontba volt összesűrüsödve, hogy a fenébe fért bele???
2021. febr. 14. 12:46
 15/75 anonim ***** válasza:
19%

Vidiripi

"Természeti katasztrófák."

Isten megátkozta a Földet az ember bűnbeesése miatt!

Máskülönben Isten újjáfog teremteni mindent, amikor eljön az ideje!

2021. febr. 14. 13:34
 16/75 A kérdező kommentje:
#15 Ez tiszta olyan, mint a Mátrix című filmben.
2021. febr. 14. 14:20
 17/75 anonim ***** válasza:
17%

Vidiripi

Meglehet! Egyébként van egy jelenet a filmben amikor személyes megváltóról esik szó!

Konkrétan így hangzik el!

"Halleluja! Te vagy az én Megváltóm, a személyes Jézus Krisztusom"

2021. febr. 14. 14:49
 18/75 anonim ***** válasza:
25%

Két kérdés merült fel bennem kedves Kérdező.

1, miért érdekel ez Téged? Mit szeretnél bizonyítani a kérdéseddel?

Ugyan is az erre adott válasszal nem oldunk meg semmit, ami itt a földön zajlik, eltereli a figyelmet a valóságról. Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy felkészüljünk az előttünk álló eseményekre, és hűségben kitartva, túléljük azt a napot.

Talán még arra is választ kapunk, amit most még nem tudunk.

2021. febr. 14. 15:36
 19/75 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, hogy gondolkodik? Soha semmi nem született volna ezen a világon, ha mindenki csak az előttünk álló napon gondolkodna. Lehet, hogy a kérdezőt ez a kérdés elvezeti valami nagyon jó irányba! Nem szabad szűklátókörűen gondolkodni.
2021. febr. 14. 15:48
 20/75 anonim ***** válasza:
45%

19

Bocsánat, ezzel nem arra szerettem volna célozni, hogy ne gondolkodjunk. Hiszen azért kaptuk azt a kis szürkét ott felül, hogy használjuk.

Nekem is számtalan kérdésem van, és lesz is. Van amelyik után kutatok, és választ kapok, de vannak olyan kérdések, amire jelenleg még nincs válasz.

ezeket félre teszem, mert ha nem is előbb, de valamikor lesz válasz rá.

Lényeg, hogy ne vegye el az időt a jelentől, és azoktól, ami a megmentésünket eredményezheti.

2021. febr. 14. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!