Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Volt aki ki lépett a hit...

Volt aki ki lépett a hit gyüliből?

Figyelt kérdés
Amióta ki leptem, itthon imádkozom, van bibliám, mert mikor oda jártam ilyeszgettek a pokollal, mindennel. Most hogy ki léptem boldog vagyok újra, Isten nem a ilyeszgetés és félelem hanem békesség. És akik Jézusban vannak azok kegyelem, megváltás alatt vannak nincs már ellenük szóló karhoztatas, meg hiszem hogy a jo emberek se mennek pokolba.
2021. febr. 6. 08:35
1 2
 11/14 effre ***** válasza:
90%

talán ez is segíthet :

[link]

[link]

2021. febr. 6. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
ijesztgettek
2021. febr. 27. 16:27
 13/14 effre ***** válasza:
100%

12

Nézd,egy szektából szabadulni nem kis dolog .

Sokuknak rengeteg keserves percet és félelmet okoz először is a szembesülés-felismerés, aztán a kilábalás szakasza ,

végül pedig a bosszankodás-,düh- ,önmarcangolás és a tehetelenség érzése az ott "elpazarolt" évek miatt.

Egyik ismerősöm,aki nagy fanatista volt, azt mondta ,egyet nem tud megbocsátani önönmagának :

hogy mindezt értelmes emberként naívan elhitte ,hagyta hogy hosszú éveket raboljon el tőle a szekta , másoknak is mi kárt okozott - végül a leforrázó pofon amit kilépéskor , búcsúként kapott : " hát te akartad ezt,vagy nem ? "

Ezek az útravalónak szánt pusztító szavak, kegyetlen depressziós éveket hoztak neki. Mindig hangoztatja,kellett az a "pofon" ,bárcsak hamarabb kinyílt volna a szeme ..

Jelenleg is azon dolgozik,hogy a mostanra már felnőtt gyerekeivel rendbehozza valamennyire a kapcsolatát,az összekúszált és tönkretett gyermekkorukért kárpótolja őket.

Amit látok- egyre jobban sikerül nekik,nyugodtabbak és már nevetni is tudnak.Családterápiát csinálnak vagy 1 éve ...

2021. febr. 28. 00:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Én igen, vagyis csak egy alkalommal voltam, valami beavatás az újaknak, aztán megszállt mindenkit a szentszellem (vagy az nem is hit gyüli volt?) és lepedőben breakeltek a földön, nekünk meg fel kellett nem tudom már hány órán keresztül tartani a kezünket, alig vártam hogy vége legyen, másnap a kezem nem tudtam felemelni, akkor eldöntöttem hogy én ilyen hülyék közé nem megyek többet, ilyen egyszerű kész.
2021. máj. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!