Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt olyan, hogy a templomban...

Volt olyan, hogy a templomban utaltak rá, hogy szavazz a Fideszre?

Figyelt kérdés
Vagy nem utaltak rá, hanem konkrétan erre kértek, esetleg kampányoltak a Fidesz mellett, illettve azt mondták, nincs más lehetőség, stb.

2021. febr. 3. 16:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, volt ilyen egyszer
Igen, volt ilyen többször is
Nem volt ilyen soha
Nem volt ilyen, de hallottam már ilyenről
Nem volt ilyen, de hallottam már ilyenről többször is
Más kormány alatt történt ilyen régebben, kommentben leírom
33 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Most, ahogy mondod, azt hiszem, volt ilyen. 3 éve kimentem Balázs-áldásra, de nem gyertyát tartottak a fejemhez, hanem adtak 2 kiló krumplit. Ez utalásnak számít?
2021. febr. 3. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem tapasztaltam még ilyet. 3 templom van itt a környékünkön, az egyikben választásokkor sem kerül szóba a politika semmilyen szinten, máshol olyat hallottam, de csak a választás napján, hogy lelkiismeretünk szerint szavazzunk. Nem volt megnevezve párt.

Ettől függetlenül biztos volt már erre precedens, de nem hiszem, hogy általános lenne.

2021. febr. 3. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem volt, hogy azt mondták volna, hogy szavazzak a fideszre, de a múltkor a papunk prédikáció közben valamelyik fideszes politikust kezdte el méltatni, én meg akarva-akaratlan elkezdtem forgatni a szemeimet. Az első sorban ültem, észrevette az atya, azóta nem szól hozzám. :D
2021. febr. 3. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
Ha az egyik oldalon a pártok keresztényellenes nyilatkozatokat tesznek, akkor az egyházak nem fogják bátorítani az embereket, hogy rájuk szavazzanak. Gyurcsány fel akarja mondani például a vatikáni szerződést. Egy másik nyilatkozó szerint a keresztények rémisztő képződmények. Egy harmadik szerint el kellene törölni a keresztséget.
2021. febr. 3. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
persze, hogy van a papunk az INRI feliratot is lecserélte FIDESZ -re a persely helyett pewdig szavazóurnát hordanak körbe szavazócédulával amelyiken a fidesz szerepel
2021. febr. 3. 17:28
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Utalás volt, konkrétan nem volt kimondva. Nem nagyon tetszett, hogy ennyire belefolyt a pap ebbe. Bőven elég lett volna a püspöki körlevél.
2021. febr. 3. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, a legutóbbi választások előtt a végén elmondta, hogy mindenki tudja kire kell szavazni, ha meg akarjuk védeni a határainkat a muszlimoktól.
2021. febr. 4. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos ők már itt vannak, ezen a fórumon is van egy fanatikus belőle másfél pipával.

2021. febr. 4. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem még sohasem utaltak a templomban, vagy a templomból. De a kp sem jellemző
2021. máj. 22. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!