Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki az,George Pell akit a...

Ki az,George Pell akit a börtönbe juttattak véletlenül?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valakit börtönbe juttatni "véletlenül"?
2021. febr. 4. 22:26
 2/15 A kérdező kommentje:

Véletlenül már végeztek is ki,sőt meg viccből is.

Attól függ mit csinált vagy mit nem csinált.

2021. febr. 4. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem. De hogy keveredett volna bele ha nincs alapja? Cakon pakli kérdem nem ismerve a témát.
2021. febr. 4. 22:42
 4/15 A kérdező kommentje:
"ha nincs alapja"Az inkvizitoroknak sem volt alapjuk mégis kivégezték az áldozatot.
2021. febr. 4. 22:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
4es az más politikai rendszer volt.
2021. febr. 4. 22:56
 6/15 A kérdező kommentje:
George Pellnek is más van.
2021. febr. 4. 23:02
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Jó esetbe 1 demokratikus országba nem tesznek ilyet indok nélkül. Főleg nem 1 független bíró jelölt előtt aki sohasem ismerte és csak bizonyitékok alapján méregel majd dönt.
2021. febr. 4. 23:04
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

George Pell egy ausztral katolikus puspok (vagy ersek?, "cardinal"), akit pedofiliaval es szexualis eroszakkal vadoltak meg.

Az eskudtszek itelte el 2018-ban (tehat atlagemberekbol osszedobott bizottsag), megfelelo bizonyitekok hianyaban. Oriasi botrany volt. En nem vagyok se katolikus, se ausztral, de George Pell-t meg a botrany elott ismertem a median keresztul, nagyra tartottam es nekem is nagy sokk volt.

De meg nagyobb botrany volt, amikor 2020-ban a legfelsobb birosag kimondta, hogy szinte minden szinten ordas hibakat kovettek el, es felmentettek.

Mar szabad, es azt hiszem, a Vatikanban el.

Naivak azok a valaszolok, akik szerint demokratikus orszagban ilyen nem fordul elo. Nemet ugyved es biro baratom is van, ok mondtak, hogy elsofokon az esetek negyedeben rosszul dont a biro (naluk nincs eskudtszek). A biro ugyanis az itelokepessegere hagyatkozik. Ezert nagyon fontos, hogy az ugyvedek masodfokra fellebbezzenek.

A Pell-tortenet tanulsaga, hogy milyen veszelyesen befolyasolnak az eloiteletek. A egesz vilag tele volt a pedofil katolikus papok botranyaval, vannak emberek, akiknek ez az elso, ami a katolikusokrol eszukbe jut. Annyira, hogy amikor a vad elhangzott, mindenki, a kozvelemeny, a media arra hajlott, hogy biztos bunos. Holott ha jol tudom, olyan abszurd dologgal vadoltak meg, hogy kozvetlenul mise utan bantalmazott egy gyereket - pedig a mise utani egy-ket oraban ot mindig latjak masok, foleg a papok, ok utana azt hiszem, egyutt szoktak imadkozni a szinfalak mogott.

2021. febr. 5. 00:28
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
8as. Meggondolnám ez esetbe nincs e valami benne. Az emberek random nem kezdenek dobálozni hogy ez most pedo vagy sem. Megvan az esélye mind a 2 kimenetnek, mi ezt sose fogjuk megtudni.
2021. febr. 5. 06:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, a pápa az ilyen felmentett papokért, pűspökökért kért bocsánatot. A nyomozók, áldozatok, bírok,űgyészek mind hűlyék voltak, miközben az áldozatok tízezrei tűntettek ausztráliában, amerikában, délamerikában, kanadában. Afrikában nem tüntettek mert ott az ember nem ember, van akinek neve sincs.
2021. febr. 5. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!