Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki az,George Pell akit a...

Ki az,George Pell akit a börtönbe juttattak véletlenül?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

"Hát igen, a pápa az ilyen felmentett papokért, pűspökökért kért bocsánatot."

Felmentettekért miért kért volna bocsánatot? Hiszen bebizonyosodott, hogy csak hozzád hasonló aljas gonosz emberek rágalmazták meg Pell bíborost, pedig el se követte azokat a szörnyűségeket, amivel vádolták.

2021. febr. 5. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem én mentettem fel, hanem a legfelsőbb bíróság. Gondolom alapos oka volt felmenteni, hiszen nem követte el azokat, amikkel rágalmazták.
2021. febr. 5. 11:09
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon helyes más nem ezt olvasta.

Te egy kicsit gyanús vagy nekem,mert valóban nem tudtam róla,most így ahogy mondod kíváncsi lettem és elolvastam az élete utolsó részét.

A linket nem adom meg,nem teszlek ki,hogy letagadd.

Jó ételt az étvágyhoz!

2021. febr. 5. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az hogy az ateisták szebb kritikát tudnak írni és kevesebbet szídkozodnak mint a szeretettel teli keresztények?
2021. febr. 5. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

[link]

egy részlet:

"

A 2016-os rendőrségi nyomozás során derült ki, hogy négy évvel korábban érkezett egy másik bejelentés, ezúttal egy 80-as évekbeli esetről. Egy üzletember, aki később névvel-arccal kiállt a nyilvánosság elé, azt állította, hogy látta Pellt, ahogy egy szörfklub öltözőjében hosszan mutogatja magát meztelenül három fiúnak. Elmondása szerint a fiúkat hazaküldte, a püspöknek pedig megmondta, hogy tűnjön el és ne jöjjön vissza.

"

Nem ez volt az egyetlen gyanús esete a püspök úrnak, hanem több tucat kisfiús ügye volt.

2021. febr. 5. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!